Vesti > Društvo

HIT uživo u programu! Gost hteo da predstavi ogled, Jovana u strahu poručila: “Jao, ja sam gola voda”

Biba Struja je rekao da su mnogi skeptični kada ga gledaju, njega i njegove oglede, ali to, kako je dodao, nije trik!

Izvor: K1info

21/06/2024 > 12:08

podeli vest:

HIT uživo u programu! Gost hteo da predstavi ogled, Jovana u strahu poručila: “Jao, ja sam gola voda”
Foto: K1 televizija


Čovek koji navodno provodi i akumulira struju danas je bio gost "Uranka". On je na insistiranje voditeljke Joksimović predstavio čime se bavi, pokazao da nije priključen ni na kakvu struju i pokazao svoje oglede.

On je dodirnuo voditeljku Jovanu Joksimović po vratu uz komentar da bi to moglo da joj pomogne da prestane da puši.

- Častiće me valjda Željko (ako to oko ostavljanja cigareta bude radilo) - prkomentarisao je Biba Struja u programu uživo.

On je dodao da pomaže ljudima i kod oboljenja štitne žlezde. 

Najpoznatija živa „paranormalna“ pojava u Srbiji, Slaviša Pajkić, poznat po estradnom nadimku Biba Struja, čovek koji navodno provodi i akumulira struju, baca varnice i „leči“ ljude elektrošokovima, suočio se sa jednostavnim i otrežnjujućim razrešenjem praktično svih svojih „električnih misterija“ koje već decenijama šokiraju televizijsku publiku i koje su ga uvele u Ginisovu knjigu rekorda više puta.

Objašnjena je čak i jedna od njegovih najpoznatijih tačaka, gde u rukama drži dve metalne viljuške priključene na napon od 220 V i prži viršlu, a zatim je, kao i sve ostale, tačku ponovio jedan od naučnika, dobivši viršlu jednako isprženu...

Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja, rođen je u Kruševcu 1957. godine.

On važi za živi fenomen, koji može da drži gole žice pod naponom i da mu ništa ne bude, pravi je provodnik električne energije i može da izdrži izuzetno visoke napone.

Biba je svoj talenat otkrio još kao tinejdžer pa je u suštini ceo svoj život posvetio istraživanju električne energije i njenom proučavanju.

 

Ostavite komentar