Vesti > Beograd

100 NOVIH AUTOBUSA uskoro na ulicama Beograda

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je da je jedan od njegovih glavnih ciljeva da reši pitanje gradskog prevoza u Beogradu

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: K1info/Tanjug

03/10/2022 > 09:47

podeli vest:

100 NOVIH AUTOBUSA uskoro na ulicama Beograda
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio da će na ulicama Beograda uskoro biti novih 100 autobusa.

Šapić je naglasio da je jedan od njegovih glavnih ciljeva da se reši pitanje gradskog prevoza u Beogradu, ocenjujući da je to "rak rana" prestonice.

Osvrćući se na proteste radnika javnih komunalnih preduzeća koji su bili organizovani na dan kada je održana sednica Skupštine Beograda, gradonačelnik je rekao da su proteste organizovali oni kojima smeta da se "stvari dovedu u red".

Dodao je da nekima smeta to što je odlučeno da se zna gde se i kako troši novac Beograđana i da su "vozači srce sistema " koji će biti proritet, a ne neki drugi.

- Mislim da kao gradinačelnik Beograda imam obavezu da štitim interese svih Beograđana, a onda i tih radnika u javnim komunalnim preduzećima - rekao je Šhapić.

Govoreći o izazovima predstojeće jeseni i zime, Šapić je kazao da ih Beograd spremno dočekuje.

- Uspeli smo da spremimo sva javna preduzeća za izazove koje nose ova jesen i zima - naglasio je gradonačelnik i dodao da to nije bilo lako, ako se u obzir uzmu izazovi s kojima se suočavamo.

 

 

Ostavite komentar