Vesti > Beograd

Posle HORORA U KALUĐERICI otkriveno gde se nalazi MAJKA koja je ŠAMARALA svoju BEBU! Evo šta će biti sa njom

Na uznemirujućem snimku koji kruži mrežama, vidi se kako ona prvo igra, a posle odlazi po uznemireno dete

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

25/04/2024 > 11:50

podeli vest:

Posle HORORA U KALUĐERICI otkriveno gde se nalazi MAJKA koja je ŠAMARALA svoju BEBU! Evo šta će biti sa njom
Foto: Pixabay.com


Snimak na kojem se vidi kako majka bije uplakanu i umazanu bebu potresao je Srbiju, a pripadnici policije odmah su odreagovali i izašli na teren u Kaluđerici gde su našli ženu sa snimka, potom je dete predato u ustanovu Socijalne zaštite, a majka je, u psihijatrijskoj ustanov po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

- Majka je po protokolu smeštena u psihijatrijsku ustanovu, tamo će biti 15 dana. Radi se veštačenje. Ona je prinudno smeštena tamo, to je jedna vrsta pritvora i to se sprovodi kada se smatra da ima osnova za to. Za 15 dana će se znati da li je procesno sposobna - rečeno je za Telegraf.

Podsetimo, na detetu nema vidnih povreda, ali je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, posle čega je preuzeto od strane Centra za socijalni rad i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled.

Majka je takođe odvedena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici protiv nje.

Na uznemirujućem snimku koji kruži popularnim mrežama, ova majka se vidi kako ona prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu. Beba izgledao kao da je povraćala i jako plače, a majka koja je pokazuje pred kamerama iznervirana zbog plakanja udara dete i lupa mu nekoliko šamara.

 

Ostavite komentar