Vesti > Beograd

PRVAKU tri STARIJA UČENIKA gurala GLAVU u PISOAR: Nezapamćeno nasilje osnovaca

Dete se požalilo učiteljici, obavešteno je Ministarstvo prosvete i Školska uprava Beograd, rekao je direktor Nebojša Trifić

Izvor: K1info/telegraf.rs

28/09/2022 > 15:12

podeli vest:

PRVAKU tri STARIJA UČENIKA gurala GLAVU u PISOAR: Nezapamćeno nasilje osnovaca
Foto: YouTube screenshot


Učenik prvog razreda A. D. juče je napadnut u Osnovnoj školi "Miloje Vasić" u beogradskom naselju Kaluđerica!

Na njega su tokom velikog odmora nasrnula tri učenika starijih razreda, koji su ga maltretirali u toaletu.

Prema prvim informacijama, oni su mu stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Direktor ove škole Nebojša Trifić potvrdio je da je do incidenta došlo.

- Jeste, desio se incident među decom u muškom toaletu, ali nije tačno da je bio brutalan. Dete je danas normalno bilo u školi. Juče se požalilo učiteljici, obavešteno je Ministarstvo prosvete i Školska uprava Beograd, tako da radimo na utvrđivanju svih okolnosti i preduzećemo odgovarajuće mere - odgovara Trifić.

Foto: google maps

 

Prema Trifićevim rečima, dečaka je drugi učenik gurao ka pisoaru.

- Dečak je bio u toaletu kada mu je sa strane prišao drugi učenik, gurnuo ga sa leđa i nagnuo ka pisoaru - rekao je Trifić.

Kako se navodi, dete nije išlo kod lekara.

Direktor na razgovoru u policiji 

Policija Grocke obavila je danas razgovor sa direktorom škole, a proverom je ustanovljeno da navedeni događaj nije prijavljen PS Grocka, saznaje "Blic".

- Nakon objavljenih navoda na pojedinim portalima, policija je obavila razgovor sa direktorom Nebojsom Trišićem koji je izjavio da je bio incident u školi manjeg značaja, a ne kao što je objavljeno u medijima i da je najverovatnije neko od roditelja obavestio medije o tome - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema informacijama, direktor je policiji izjavio da "je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike, jer je bio manji incident".

- On je naveo da je oštećeni učenik i danas došao u školu, kao i da će događaj da rešavaju u okviru škole - dodaje naš sagovornik. 

 

 

 


 

 

 

 

 

Ostavite komentar