Vesti > Beograd

Kafica na starinski način, zanati... Svetski dan TURIZMA na Adi Ciganliji

Posetioci manifestacije mogu da vide i čuvare starih zanata, a na jednom od štandova i da probaju kafu kuvanu i mlevenu na "starinski" način

Izvor: K1info/Tanjug

25/09/2022 > 13:13

podeli vest:

Kafica na starinski način, zanati... Svetski dan TURIZMA na Adi Ciganliji
Foto: Tanjug/Tara Radovanović/bs


Povodom obeležavanja Svetskog dana turizma danas se na Adi Ciganliji održava manifestacija u okviru koje posetioce očekuje muzički program, promotivni štandovi i filmovi kojima će biti predstavljena turistička ponuda ovog begradskog jezera, ali i Srbije.

Na ulazu u Adu Ciganliju, na prostoru novoizgrađenog doka između rampi i biciklističke staze, u periodu od 11 do 17 časova biće predstavljene turističke organizacije i preduzeća koja doprinose unapređenju i razvoju turizma i promociji Srbije i Beograda, a sa kamion-bine biće emitovani promotivni filmovi destinacija.

Posetioci manifestacije mogu da vide i čuvare starih zanata, a na jednom od štandova i da probaju kafu kuvanu i mlevenu na "starinski" način.

Tu je takođe ponuda domaćih proizvoda, čak i nakita koji je izrađen od recikliranog escajga, a na kamion-bini nastupaju ulični svirači ulica Beograda.

 

 

 

Ostavite komentar