Vesti > Beograd

MANIJAK U GRADSKO PREVOZU SPOPADAO KINESKINJU, a onda joj LUPAO ŠAMARE! UŽAS u Beogradu!

Neprijatne situacije iz gradskog prevoza jednostavno ne prestaju da se dešavaju

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Ognjen Nestorović

28/01/2024 > 16:00

podeli vest:

MANIJAK U GRADSKO PREVOZU SPOPADAO KINESKINJU, a onda joj LUPAO ŠAMARE! UŽAS u Beogradu!
Foto: Shutterstock


Neprijatne situacije iz gradskog prevoza jednostavno ne prestaju da se dešavaju, a upozorenje jedne studentkinje iz Beograda definitivno pokazuje da moramo konstantno biti na oprezu.

Anonimna studentkinja iz Beograda svojom objavom na Fejsbuk grupi "Studenti beogradskih univerziteta - SBU", upozorila je druge studente da paze kada se sledeći put budu vozili gradskim prevozom. Kako je objasnila, zbog nemilog događaja u kom je navodno stariji muškarac pokušao da napastvuje jednu Kineskinju, za sebe je sigurna da će sledeći put imati biber sprej.

Sinoć oko 22h u autobusu 72 jedan čovek je napastovao jednu Kineskinju. Čovek ju je ubeđivao da krene sa njim kući, gde ga je ona odbijala i potom joj je lupao šamare. Moja drugarica je svedočila ovome i pritekla Kineskinji u pomoć, ali nije mogla sama da je odvoji od tog čoveka. On je tvrdio da se oni znaju, rekao joj je 'jesi li ti policajka? Mene u Berlinu niko ne pita šta radim sa Kineskinjama, ja sa njima radim šta hoću!'.

Drugarica je otišla kod vozača da prijavi problem. Baka koja je sedela napred je rekla drugarici da je dovede do nje da sedne. Nekako, uz pomoć jednog putnika su uspeli da je provuku i ona je sela pored bake, a taj čovek je otišao za njom i skoro joj seo u krilo.

"Ostali u autobusu su apsolutno sve ignorisali"

Deka što je sedeo sa druge strane ga je molio da se odlepi od nje. Ostali u autobusu su apsolutno sve ignorisali i gledali svoja posla. Drugih sposobnih muškaraca je bilo, niko nije uskočio u pomoć. Na kraju je vozač zaustavio autobus i uspeo da istera čoveka, dok su baka i deka držali Kineskinju kod sebe.

Svaka čast vozaču, baki i deki, i mojoj drugarici što su odlučili da pomognu, i nadam se da ce biti primer drugima kako treba postupiti u takvoj situaciji", napisala je devojka.

Ostavite komentar