Vesti > Beograd

Mesto koje Beograđani obožavaju seli se na NOVU LOKACIJU: Buvljak na Miljakovcu počinje da radi 13. decembra

Novi Beogradski buvljak prostiraće se na 12.000 kvadrata, od toga je 4 hiljade kvadrata natkriveno i tu će biti smešteno 230 tezgi

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Milena Gačević

07/12/2023 > 10:15

podeli vest:

Mesto koje Beograđani obožavaju seli se na NOVU LOKACIJU: Buvljak na Miljakovcu počinje da radi 13. decembra
Foto: Tanjug printscreen


Svečano otvaranje Beogradskog buvljaka, koji se sa Novog Beograda seli na Miljakovac, na adresu Vareška bb, zakazano je za 13. decembar u 17 sati.  Do kraja meseca, zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle. 

- Čuveni Beogradski buvljak od srede, 13. decembra počinje da radi na novoj adresi, to je pijaca Miljakovac, ulica Vareška bb - zvanični naziv Beogradskog buvljaka biće Otvoreni tržni centar Miljakovac - Beogradski buvljak - rekla je za Tanjug Jelena Nikolić, iz Javno komunalnog preduzeća "Beogradske pijace".

Ona je istakla da nije samo adresa to što je novo - nov je ambijent, moderan i komforan i omogućiće i zakupcima i mnogobrojnim sugrađanima koji se već godina snabdevaju na Buvljaku da u daleko lepšim uslovima kupuju robu široke potrošćnje po popularnim cenama čemu Buvljak duguje popularnost u kojoj uživa.

- Novi Beogradski buvljak prostiraće se na 12.000 kvadrata, od toga je 4 hiljade kvadrata natkriveno i tu će biti smešteno 230 bokseva tezgi. Prostor je i osvetljen i pokriven video nadzorom kako bi zakupci mogli da rade do večernjih časova u svim vremenskim uslovima - rekla je Nikolić. 

Na novom Buvljaku biće i 60 lokala i 130 parking mesta za naše sugrađane koji budu dolaziti svojim vozilom, a iz svih delova grada moćiće brzo i lako da se stigne jer do ove lokacije vodi 9 autobuskih linija plus linija Beovoza čija se stanica nalazi na 150 metara odavde.

- Otvaranje novog 'Beogradskog buvljaka' počinje u sredu u 17 časova, uz Beogradski noćni market i DJ-a. Velika prednovogodišnja žurka za otvaranje će biti upriličena, a naši zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle do kraja decembra - rekla je Nikolić. 

 

Ostavite komentar