Vesti > Beograd

Zar je ovo PRAVA SLIKA Srbije: OTIMAČINA za jeftine ĆEVAPE u Borči

Scena iz velikog trgovačkog lanca ponovo nas je naterala da se zapitamo - da li je stvar u parama ili smo prosto takvi

Izvor: K1info

29/03/2023 > 14:02

podeli vest:

Zar je ovo PRAVA SLIKA Srbije: OTIMAČINA za jeftine ĆEVAPE u Borči
Foto: Printscreen Facebook/Serbia Live - Beograd


Društvenim mrežama se širi video snimak iz Borče, na kom se vidi kako se građani otimaju za ćevape koji su danas na akciji u poznatom trgovačkom nemačkom lancu. 

Kako se tvrdi na mrežama, okupio se veliki broj starijih građana, a zbog akcije i cene nešto niže od 320 dinara po kilogramu ćevapa,  nastao je totalni haos. Ne vidi se ko šta i koliko paketa uzima, ljudi viču, guraju se, a jedna gospođa je čak gornjim delom tela "ušla" u frižider, kako bi odbranila svoje pakete koje je namerila da uzme.

 

Lidl Borča Posted by Serbia Live - Beograd on Среда, 29. март 2023.

Reakcije i komentari na ovaj događaj su različite i prosto se ne može ostati ravnodušan.

Ova slika dovoljno govori kolika je zapravo beda u našoj zemlji. Pobiće se oko kilo mesa. Tužno - kaže jedan od korisnika. 

- Ja sam jutros to doživela, slučajno se našla tu i oni kad su krenuli da se otimaju, jedva sam živu glavu spasila. Zamisli bedak da poginem u Lidlu u stampedu za ćevape - dodaje se u drugom komentaru.  

Naravno, ima i onih, koji smatraju da u ovoj borbi za jeftino nema ništa loše. 

- Šta je problem? Zašto bi neko plaćao 800 din/kg ćevapa, ako može za 500? Ne kapiram foru? Kompleks je ozbiljna bolest. A isti ovi što izigravaju bogataše ovde, trče u Zaru i Beršku kad vide popust od 50% - piše jedan od komentatora na mrežama.

- Kada bi bolje razmislili, zašto je to jeftino toliko? Junetina je 1.200 kg, a svinjetine 750 kg...  

I onda i pitanje koje se tiče svih...  

- Da li je samo u LIDLU u Borči ? Ili u celom gradu gde je isti market? Svaka vam čast! Udri po Borči čiji poljoprivrednici hrane dobar deo Beograda - poruka je drugog korisnika Instagrama.

 

Ostavite komentar