Sport > Time Out

HOROR u Albaniji: Čelnici kluba tukli HRVATSKOG FUDBALERA

Sve je počelo sa neisplaćenim zaradama

Autor: K1info/sportsport.ba

03/12/2022 > 21:14

podeli vest:

HOROR u Albaniji: Čelnici kluba tukli HRVATSKOG FUDBALERA
Foto: Printscreen/Youtube


Hrvatski fudbaler Ante Živković doživeo je pravi horor u Albaniji, gde je pretučen od strane čelnika kluba za koji igra. On je prošle sezone napustio banjalučki Borac, a sreću je odlučio da potraži u ekipi Kukešija, ali čini se da nije napravio dobar izbor.

Ništa nije bilo kako je očekivao, pa je već nakon nekoliko meseci doživeo brojne neprijatnosti, nakon što se pismom obratio klubu zbog neisplaćenih zarada.

U toku jučerašnjeg dana čelnici kluba pozvali su Živkovića na sastanak, ali umesto da dobije informacije o onome što je tražio, doživeo je najgoru situaciju u svojoj karijeri.

Predstavnici Kkukešija su Živkovića držali nekoliko sati u klupskim prostorijama, upućujući mu brojne uvrede i pretnje prenosi bosanski Sportsport.ba.

Ali, tu se sve nije završilo, te je sve kulminiralo fizičkim napadom na Živkovića, koji je na kraju pretučen. Posle svega su čelnici Kukesija silom naterali Živkovića da potpiše raskid ugovora, a u suprotnom nisu želeli da ga puste.

Sve su preneli iz Sindikata profesionalnih fudbalera, a odmah je pokrenut i postupak pred UEFA u nadi da će dokazati da je Živković bio prisiljen da potpiše raskid ugovora.

 

      

 

      

      

Ostavite komentar