Sport > Time Out

Od odbojke zarađuje dobru kintu, ali od fotki na sajtu za odrasle - 50 puta više

Atraktivna Brazilka je odbojkašica sa najviše Instagram pratilaca, čak 2,3 miliona pratilaca

Autor: mondo.rs

06/07/2022 > 09:35

podeli vest:

Od odbojke zarađuje dobru kintu, ali od fotki na sajtu za odrasle - 50 puta više
Foto: Instagram/Kej Alves


Brazilska odbojkašica Kej Alves (22) otkrila je da preko svojih provokativnih fotografija zarađuje 50 puta više nego na terenu.

Možda u evropskoj odbojci Kej Alves nije poznato ime, ali je u rodnom Brazilu ova devojka pravi hit. Zvanično, ona je odbojkašica sa najviše Instagram pratilaca, a njene izazovne fotografije mogu da se pronađu i na sajtu "OnlyFans". Platforma koja pomaže glumcima iz filmova za odrasle da prodaju svoj materijal za novac glavni je izvor prihoda za Kej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

 

Po njenim rečima, na popularnom sajtu za odrasle Kej mesečno zaradi čak 50 puta više nego što joj je plata u odbojkaškom klubu za koji igra!

Nije ni čudo što su brojni navijači spremni da plate za njene provokativne fotke kada se ima u vidu da je na Instagramu prati čak 2,3 miliona ljudi. Među njima su strastveni ljubitelji ovog sporta, ali i oni koji su tu samo da bi gledali njene slike u kupaćem kostimu sa neke od peščanih plaža u Brazilu. Svima Kej izađe u susret, a zato je i obožavaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K E Y (@key.alvees)

 

- Od malih nogu sam znala da ću biti poznata širom sveta, to sam govorila i svojim roditeljima. Ja nisam samo talenat za odbojku i ja nisam samo lepo lice. Mnogo je važno što imam dobar odnos sa svojim navijačima, harizmatična sam i poklanjam im mnogo pažnje. Uvek sam bila takva, volela sam da se fotografišem sa njim i da im izađem u susret. To je veoma bitno, mislim da sam zbog toga postigla sve ovo - rekla je Kej medijima u Brazilu.

Mesečna pretplata za njen profil na ovom poznatom sajtu iznosi 15 evra, a broj korisnika koji su spremni da izdvoje taj novac raste iz meseca u mesec.

- Svidelo se to nekome ili ne, ovo je moj najveći izvor prihoda. Sebe posmatram kao sportistkinju, ali i kao model, influenserku, biznismenku i ženu iz sveta šou biznisa. Trenutno od sajta zarađujem 50 puta više nego od odbojke - istakla je devojka koja igra libera za Osasko.

Ostavite komentar