Sport > Time Out

KRIJE PRIVATAN ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, a na mrežama BUKTI LJUBAV sa zgodnim tipom: Ko je dečko TIJANE BOŠKOVIĆ?

Tijana je već godinama u skladnoj vezi sa Đorđem Orestijevićem

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

26/01/2024 > 11:12

podeli vest:

KRIJE PRIVATAN ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, a na mrežama BUKTI LJUBAV sa zgodnim tipom: Ko je dečko TIJANE BOŠKOVIĆ?
Foto: Instagram/coti_18


Tijana Bošković iz dana u dan nastavlja da ispisuje istoriju, a nedavno je proglašena i najplaćenijom odbojkašicom ikada. Koliko pomno pratimo svaki njen korak u karijeri, toliko malo znamo o njenom privatnom životu. Iako ga je krila kao zmija noge, privatni život isplivao je u javnosti. Ona je već godinama u skladnoj vezi sa Đorđem Orestijevićem.

Kada je Tijani klub Ezačibaši ponudio godišnju platu od 2.500.000 evra, u ovom sportu više niko ne može joj da joj parira. Iako je ovo odjeknulo, sada se priča i o njenoj romansi sa Đorđem.

O njihovoj vezi se do sada nije mogla čuti nijedna ružna reč, dok na svim zajedničkim slikama ne skidaju osmehe sa lica. Čini se da joj je upravo on, pored porodice, najveći vetar u leđa kada je u pitanju karijera.

Ko je Đorđe Orestijević?

Đorđe nije u svetu sporta, a po mišljenju mnogih korisnica društvenih mreža izuzetno markantan i zgodan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

Po zanimanju je softverski inženjer i radi u jednoj beogradskoj IT firmi, na poziciji je QA inženjera automatizacije.

Po fotografijama sa društvenih mreža, možemo da vidimo da su u skladnoj vezi i da svoju sreću ne mogu da sakriju.

Tijana je odbojkom počela da se bavi u osnovnoj školi i sa školskim timom osvojila je tri prvenstva. U mlađim kategorijama igrala je za ženski odbojkaški klub Hercegovac iz Bileće. Od 2011. godine prešla je u Partizan Vizuru sa kojim je osvojila dve titule prvaka, jedan kup i dva superkupa Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

Standardna je članica seniorske reprezentacije Srbije, jedna je od vodećih igračica i sa reprezentacijom je osvajala medalje na takmičenjima u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Bila je proglašena od strane FIVB i CEV za najkorisniju odbojkašicu Svetskog prvenstva i Evropskog prvenstva. Dva puta je proglašena za najbolju sportistkinju Srbije od strane srpskog olimpijskog komiteta. Oborila je i svetski rekord po brzini smeča od 110,3 kilometara na čas, na meču polufinala Evropskog prvenstva protiv Turske 2021. godine.

U septembru 2023. sa srpskim odbojkašicama osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu i tako se okitila još jednim prestižnim odličjem u svojoj bogatoj karijeri.

Ostavite komentar