Sport > Time Out

Raduljica "otkačio" Zvezdu zbog YU GRUPE i vožnje KAMPEROM

Naš košarkaš prihvatio je poziv braće Jelić da zajedno putuju Amerikom

Autor: Sportal.rs

18/09/2022 > 13:58

podeli vest:

Raduljica "otkačio" Zvezdu zbog YU GRUPE i vožnje KAMPEROM
Foto: ATA Images


Miroslav Raduljica uživa i van košarke. On može da se pohvali uspešnom i egzotičnom karijerom, igrao je u zemljama od Amerike do Kine, sa Srbijom je osvojio evropsko, svetsko i olimpijsko srebro.

Sada se već oseća zasićenost i nema želju da u 34. godini forsira nastavak karijere, pa je ovog leta odbio ponudu Crvene zvezde.

Rešio je da uživa u životu van parketa, pa će ostvariti jedan san - da sa YU grupom vozi kamper po Americi, po čuvenoj ruti 66. Avantura tek sledi, najavio je Žika Jelić.

- Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju - kaže jedan od braće Jelić.

On dodaje da je njihov prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra sa još nekoliko prijatelja, među kojima je i košarkaš Miroslav Raduljica krenu na put po Americi. Raduljica ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper, što mu je bila dečačka želja.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan, jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa. Vozićemo po čuvenoj Ruti 66 o kojoj maštaju mnogi. To je put koji spaja dva kraja Amerike, a interesantan je jer su na njemu benzinske stanice i barovi netaknutog starog izgleda. Ceo put će se snimati i gledaćete ga na televiziji - rekao je Jelić.

Inače, o Raduljici je letos govorio i prvi čovek Zvezde, Nebojša Čović.

 

 

- Kad pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem i nismo uspeli - rekao je Čović. 

On naglašava da su sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Ima tu i mlađih igrača, poput Dalibora Ilića, nekoliko juniora, dosta talentovanih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu, a među njima je i vrlo talentovani Nikola Topić.

 

 

 

 

Ostavite komentar