Sport > Time Out

Zvezdin BRAZILAC JE KRALJ: Jago pozvao ljude na društvenim mrežama da mu pomognu, EVO ŠTA ŽELI DA URADI

Mladi košarkaš želi da pronađe dečaka koji je plakao od sreće posle teške pobede Zvezde protiv Bajerna

Izvor: K1info

03/11/2023 > 07:40

podeli vest:

Zvezdin BRAZILAC JE KRALJ: Jago pozvao ljude na društvenim mrežama da mu pomognu, EVO ŠTA  ŽELI DA URADI
Foto: Starsport


Crvena zvezda uspela je da trijumfuje protiv Bajerna u finišu meča, a poredpobede srpskog šampiona, meč je obeležila i reakcija dvojice mladih navijača Zvezde u finišu meča.

Nije Zvezda odigrala sjajan meč, bila je u zaostatku gotovo 30 minuta, vrlo haotično su igrali košarkaši beogradskog tima, ali su u finišu stigla do jako bitnog trijumfa, i to nakon preokreta, s obzirom da je Bajern imao i +14 (52:38).

Ipak, malo po malo su se izabranici Joanisa Sferopulosa vraćali u meč, stigli su i do +5 (65:60), ali nisu uspeli da prelome duel u Štark Areni. U poslednji minut se ušlo sa nerešenim rezultatom (68:68), a zatim je Miloš Teodosić pogodio jedno bacanje, a zatim je i Jago dos Santos svojom trojkom prelomio meč i doneo drugu pobedu Crvenoj zvezdi u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Bilo je vrlo dramatično u najvećoj dvorani u Srbiji, a finiš meča nije lako pao ni najmlađim navijačima crveno-belog tima. Naime, kamere su uhvatile dvojicu mališana, jednog kako prekriva ruke tokom poslednjeg napada Crvene zvezde, tokom kog je Jago pogodio odlučujuću trojku, a drugog kako plače nakon završetka napetog meča u prestonici Srbije.

Sada se, nakon svega, javio brazilski plejmejker, koji je na svom Tviter nalogu objavio da želi da pronađe dečaka, te da ima poklon za njega.

 

Ostavite komentar