Sport > Time Out

UNUKA Grejs Keli ODALA POČAST Tini Tarner pred početak TRKAČKOG VIKENDA u Monaku

Ćerka princa Alberta od Monaka je sa nekoliko prijatelja, među kojima je bio i Edi Džordan, spontano izvela Tinin hit "Proud Mary"

Izvor: K1info

28/05/2023 > 14:40

podeli vest:

UNUKA Grejs Keli ODALA POČAST Tini Tarner pred početak TRKAČKOG VIKENDA u Monaku
Foto: Instagram printscreen/jazmingrimaldi


Džezmin Grejs Grimaldi, unuka princeze Grejs, u petak je na Instagramu podelila video u kojem izvodi pesmu "Proud Mary", klasik Tine Tarner koji predstavlja obradu istoimenog hita sastava Creedence Clearwater Revival. Ajk i Tina Tarner snimili su "Proud Mary" 1970. za album "Workin' Together".

Ona je u postu napisala: "Zabavan, super spontan improvizovani nastup u čast legende zahvaljujući @eddie_jordan_f1 i @lucamusicuk kojima sam se pridružila u nekoliko pesama pred početak F1 Monako vikenda."

Tridesetjednogodišnja kabaretska pevačica i glumica snimila je interpretaciju na krmi super-jahte privezane u luci Monaka; njoj se pridružilo nekoliko muzičara na violinama i gitari, dok je nekadašnji vlasnik F1 ekipe Edi Džordan svirao na kahonu, perkusionom instrumentu nalik kutiji.

Džezmin je ponovo objavila video na svom Instagram Storiju sa stikerima na kojima je pisalo "Tina Turner Rocks" i "You're Simply the Best".

Ostavite komentar