Sport > Tenis

NAVIJAČI ZABRINUTI ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! Kamera uhvatila DETALJ o kom bruji svet - zdravlje mu je UGROŽENO (VIDEO)

Zabrinjavajuća scena dogodila se u Ženevi gde je Novak igrao polufinale

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

25/05/2024 > 10:06

podeli vest:

NAVIJAČI ZABRINUTI ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! Kamera uhvatila DETALJ o kom bruji svet - zdravlje mu je UGROŽENO (VIDEO)
Foto: Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP


Najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan je u polufinalu turnira u Ženevi, gde je nakon tri seta od njega bolji bio češki teniser Tomaš Mahač - 6:4, 0:6, 6:1. Taj rezultat znači da će Novak drugi grend slem u sezoni dočekati bez ijednog odigranog finala.

Međutim, nešto drugo ovoga puta dodatno je zabrinulo navijače. Naime, kamere su tokom meča u Ženevi uhvatile detalj koji se nikome nije dopao. Tokom jedne pauze, dok se osvežavao pićem, Novaku se vidno zatresla desna ruka.

Ovo je posebno zabrinulo sve verne Noletove navijače. Da li je reč o umoru, ili nešto drugo, ne zna se, ali se ova nemila scena dogodila na samom početku meča.

- Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam neverovatnu mučninu tokom prvog dela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Mahača, koji je zaslužio pobedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Voleo bih da zaboravim - rekao je Novak nakon meča, što je potvrdilo da mu zdravstveno nije bilo najbolje.

Novak je kasnije rekao da "nije lepo patiti ovako na terenu", ali i da mu je bilo teško da se fokusira na igru, kao i da se nada da će potpuno ozdraviti za Rolan Garos.

 

Ostavite komentar