Sport > Tenis

Snimak sa konferencije ZAPALIO INTERNET! Novinar uputio Đokoviću ŠKAKLJIVO PITANJE, pa dobio ŠMEKERSKI ODGOVOR (VIDEO)

Jedan novinar iskoristio je situaciju što Nole igra protiv Italijana da ga "pecne", ali bezuspešno

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

10/04/2024 > 09:44

podeli vest:

Snimak sa konferencije ZAPALIO INTERNET! Novinar uputio Đokoviću ŠKAKLJIVO PITANJE, pa dobio ŠMEKERSKI ODGOVOR (VIDEO)
Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake


Novak Đoković održao je konferenciju za medije nakon trijmfa u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu. Ova konferencija momentalno je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nole je već na startu turnira u Monte Karlu ubedljivo savladao ruskog tenisera Romana Safiulina sa 6:1, 6:2. Međutim, jedan novinar upitao je Đokovića škakljivo pitanje, ali je srpski teniser odbrusio odgovorom.

Novak će u narednom kolu odmeriti snage sa Lorencom Musetijem, a jedan novinar iskoristio je to što igra protiv Italijana da "pecne" Novaka.

- Čega se sećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija - pitao je novinar najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je mirno saslušao pitanje i šmekerski odgovorio novinaru.

- Ne plašim se ja nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde - odbrusio je Novak.

Đoković je potom džentlmenski nastavio da hvali rivala:

- On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećava, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, spremniji sam i ko god bude sa druge stranenadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju - poručio je Đoković. 

Ostavite komentar