Sport > Tenis

ĐOKOVIĆ puni BATERIJE: Evo gde je otputovao na ODMOR sa PORODICOM, krajnje neočekivana DESTINACIJA koju voli i Bred Pit

Tokom februara neće igrati turnire...

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

04/02/2024 > 15:07

podeli vest:

ĐOKOVIĆ puni BATERIJE: Evo gde je otputovao na ODMOR sa PORODICOM, krajnje neočekivana DESTINACIJA koju voli i Bred Pit
Foto: AP Photo/Louise Delmotte


Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se okiti titulom na ovogodišnjem Australijan openu, a takmičenje je završio u polufinalu.

On je odlučio da se posle iscrpljujućeg perioda spremi za turnir u Americi, te je otputovao na krajnje neočekivanu destinaciju. Stigao je u Italiju na odmor, a njegov dolazak nije mogao da prođe bez velike pažnje.

Srpski as sleteo je privatnim avionom na aerodrom u Bolcanu, odakle se uputio u obližnje poznato skijalište Val Gardena.

Prema navodima portala "rainews" dolazak Novaka izazvao je veliku pažnju prisutnih na aerodromu koji su želeli da se slikaju sa srpskim asom ili dobiju autogram.

Kako pišu Italijani, ovo nije prvi put da velika svetska zvezda stiže u Bolcano, pošto su prošle godine imali čast da ugoste Breda Pita.

Prema informacijama italijanskih medija, Novak Đoković je otputovao u Italiju, a trenutno se nalazi u pokrajni Južni Tirol, koja se nalazi na samom severu pomenute zemlje.

Podsećanja radi, upravo iz ove pokrajne je i Janik Siner - teniser koji je savladao Đokovića, a kasnije i osvojio turnir.

Ostavite komentar