Sport > Tenis

Razočaran porazom doneo ISHITRENU ODLUKU? ĐOKOVIĆ NEĆE GLEDATI FINALE U MELBURNU, evo gde su ga KAMERE UHVATILE (FOTO)

Novak Đoković viđen je na aerodromu kako napušta Melburn

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

27/01/2024 > 15:25

podeli vest:

Razočaran porazom doneo ISHITRENU ODLUKU? ĐOKOVIĆ NEĆE GLEDATI FINALE U MELBURNU, evo gde su ga KAMERE UHVATILE (FOTO)
Foto: AP Photo/Louise Delmotte


Novak Đoković, doživeo je poraz na Australijan openu, a kako su navijači došli do zaključka, on neće gledati uživo finale u Melburnu. Najbolji teniser sveta napustio je Australiju.

Finale Australijan Opena će se odigrati između Janika Sinera i Danila Medvedeva.

Navijači su ga uslikali na aerodromu. Može se videti da je tamo delio autograme i fotografisao se sa fanovima. Posle toga je stao u red i ukrcao se na svoj let.

Nije poznato gde je tačno otišao, mada se pretpostavlja da je sledeća destinacija Marbelja (Španija) i da je tamo njegova supruga Jelena sa decom Stefanom i Tarom.

Kada ponovo igra Nole?

Na zvaničnom sajtu ne postoji potvrda o sledećem takmičenju, pa se još uvek ne zna koliku će pauzu napraviti Novak posle poraza u polufinalu u Melburnu.

- Imam visoka očekivanja i za ostale grend slemove, Olimpijske igre takođe. Sezona je tek počela, nisam navikao na ovakav osećaj, jer sam uglavnom godinu počinjao sa titulom, nikada pre nisam izgubio u polufinalu, nemam poraz u finalu ovde. Nisam igrao onako kako znam i umem i to je činjenica, ali ne znači da je ovo početak kraja. Iako neki vole to da kažu. Hajde da vidimo šta će se dogoditi do kraja sezone - rekao je Novak.

Sledeći grend slem je Rolan Garos (od 26. maja do 9. juna). Deluje da u februaru neće igrati nijedan turnir, dok su u martu na programu Mastersi u Americi, Indijan Vels (od 6. do 17.) i Majami (od 20. do 31. marta). Onda sledi sezona na šljaci, Masters u Rimu (od 7. do 14. aprila), Masters u Madridu (od 24. aprila do 5. maja), pa Masters u Rimu (od 8. do 19. maja).

 

 

Ostavite komentar