Sport > Ostali sportovi

Selektor odbojkašica želi FINALE sa Italijom i svojom ŽENOM

Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - kaže Danijele Santareli

Izvor: K1info

13/10/2022 > 10:37

podeli vest:

Selektor odbojkašica želi FINALE sa Italijom i svojom ŽENOM
Foto: Twitter/Volleyballworld


Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je da je ponosan na igračice posle plasmana u finale Svetskog prvenstva.

- Pred nama je finale i imamo još jedan korak do našeg sna, a uz to sam i veoma umoran. Veoma sam ponosan na tim i igračice, osoblje, federaciju, sve... Svi su dali svoje najbolje da nas stave u najbolju poziciju. Ovo je neverovatan rezultat, jer je to skroz drugačija ekipa u odnosu na ranije. Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - rekao je Santareli, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Naša selekcija je ove godine tri puta savladala reprezentaciju SAD-a.

- To je sjajan rezultat za nas. Pobedili smo i Poljsku pred njihovim navijačima, ali još nije kraj. Moramo da se odmorimo, a uradićemo najviše što možemo da dođemo do zlatne medalje - rekao je Santareli.

Foto: FIVB

 

Srbija, koja je aktuelni šampion sveta, igraće u subotu u finalu SP sa pobednikom večerašnjeg polufinala između Brazila i Italije.

- Želim Italiju u finalu. Nije samo zato što sam Italijan, što imam prijatelje tamo, bivše igrašice, svoju ženu... Biću srećan ako Italija bude u finalu. Za mene bi igranje protiv njih bilo neverovatno. Finale SP je svake četiri godine, a ovaj neverovatni tim je već drugi put tu. Neverovatan rezultat - zaključio je Santareli, koji je oženjen italijanskom odbojkašicom Monikom di Ðenaro.

 

 

 

 

Ostavite komentar