Sport > Ostali sportovi

STRAVIČNA POVREDA SRPSKE REPREZENTATIVKE! Drama na rukometnoj utakmici! (FOTO)

Jovovićeva je od siline udarila glavom o tartan, posle čega je ostala bez svesti

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

24/05/2024 > 15:26

podeli vest:

STRAVIČNA POVREDA SRPSKE REPREZENTATIVKE! Drama na rukometnoj utakmici! (FOTO)
Foto: RSS


Srpska rukometašica i reprezentativka Jovana Jovović, doživela je pravu dramu igrajući za svoj klub Debrecin.

U sredu veče, Debrecin je odmerio snage sa ekipom Đera (30:31), a težak pad Jovane Jovović obeležio je celu utakmicu. Bio je 20. minut drugog poluvremena kod rezultata 23:26, kada je rukometašica Đera Ivet Broh s leđa gurnula Jovanu koja je posle tog starta pala. Iako je start bio za zatvor, Holanđanka je dobila kaznu od samo dva minuta.

Jovovićeva je od siline udarila glavom o tartan, posle čega je ostala bez svesti. Posle intervencije lekarske ekipe Srpkinja je na nosilima izneta iz dvorane i odvezena u najbližu bolnicu. Publika ju je sa suzama u očima ispratila aplauzom.

Snimak jezivog pada Jovane Jovović i kako ostaje bez svesti možete da vidite OVDE. Od početka snimka na 1.31.00.

Usledili su detaljni pregledi, a iz predostrožnosti Jovana Jovović je noć provela na klinici, pod budnim okom lekara. Dan posle toga, kada je došla sebi, oglasila se preko društvenih mreža.

- Pre svega, želim da se zahvalim svima koji su mislili na mene u poslednja dva dana. Dobila sam mnogo poruka punih ljubavi i podrške. Sve je ovo samo naš lepi sport i jedva čekam da se vratim na pravi put - napisala je Jovana i dodala:

- Sezona je gotova, ali ima još mnogo posla u budućnosti. Srećno za moj tim u poslednjoj utakmici protiv FTC. Možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili u ovoj 2023/24! Vidimo se u sledećoj sezoni, isti ciljevi i ista strast!

Ostavite komentar