Sport > Ostali sportovi

Vaterpolisti Srbije protiv Mađarske u još jednom klasiku! Ovoga puta meč koji će jedne poslati u borbu za medalju!

Izvor: K1info

12/01/2024 > 11:19

podeli vest:

Vaterpolisti Srbije protiv Mađarske u još jednom klasiku! Ovoga puta meč koji će jedne poslati u borbu za medalju!
Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ DANIEL KASAP/ nr


Vaterpolisti Srbije danas od 15 časova igraju sa selekcijom Mađarske u meču četvrtfinala Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. DIREKTAN TEKSTUALNI PRENOS MOŽETE PRATITI NA NAŠEM PORTALU!

Vaterpolo reprezentativac Srbije Strahinja Rašović izjavio je danas da je siguran da njegov tim ima rešenje za reprezentativce Mađarske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. "To je odličan mlad tim, ali i sa momcima koji su igrali i na ranijim takmičenjima. Počinjemo iz početka, a model je isti. Snažan pristup, koncentrisan bez stajanja, od početka do kraja", rekao je Rašović, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

On je naveo da je svestan snage mađarskog tima. "Pobedili su u jakoj grupi i sa ovim sastavom. Ponavljam da imaju kvalitet, igraju za Mađarsku i zna se šta ta zemlja predstavlja u istoriji vaterpola. Istakao bih centra Haraija, braću Vigvari, Nađija koji je vođa ekipe", dodao je on.

Reprezentacija Mađarske se kao prvoplasirana ekipa iz grupe B direktno plasirala u četvrtfinale, dok su naši "Delfini", iako su takođe bili prvi u svojoj gurpi C sa sve tri pobede, ipak igrali osminu finala i bili bolji od Francuske rezultatom 14:10.

Ostavite komentar