Sport > Košarka

PARTIZAN prošao kroz BAR lagano, svi osim PANTERA - njegov UČINAK NULA

Ono čime apsolutno nisam zadovoljan, to je naša igra u napadu - poručio je Obradović

Izvor: K1info/Tanjug

25/10/2022 > 09:47

podeli vest:

PARTIZAN prošao kroz BAR lagano, svi osim PANTERA - njegov UČINAK NULA
Foto: Starsport


Košarkaši Partizana savladali su Mornar u Baru sa 83:62 (24:17, 22:10, 18:22, 19:13), u utakmici 4. kola ABA lige.

- Prvi utisak je, možda onaj koji je najvažniji, to je gostoprimstvo na koje smo ponovo naišli u Baru. Želim da se zahvalim braći Pavićević na fantastičnoj dobrodošlici i odnosu koji postoji između dva kluba i među nama lično - rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović. 

 

- Takođe, želim da se zahvalim navijačima Partizana koji su došli u velikom broju da podrže ekipu, kao i domaćim navijačima Mornara koji su napravili, zaista odličnu atmosferu i mislim da je bilo zaista lepo veče - izjavio je Obradović.

Najefikasniji kod Partizana bili su Zek Ledej sa 18 i Danilo Anđušić sa 16 poena, dok je Džejms Naneli ubacio 11. Jedini koji će hteti što pre da zaboravi meč je Kevin Panter, koji se nije upisao i promašio je svih 10 šuteva - četiri za dva i šest za tri.

Što se tiče utakmice, kao pred svaku smo napravili analizu i probali da pronađemo način kako treba da dobijemo meč, dodao je Obradović.

- Mislim da smo zahvaljujući agresivnosti u odbrani dosta toga napravili. To je na momente izgledalo mnogo dobro, ali je bilo i nekih loših trenutaka. Ono čime apsolutno nisam zadovoljan, to je naša igra u napadu. Igrali smo nervozno, pravili neverovatne odluke i mislim da je to ono o čemu ćemo da razgovaramo na prvom sledećem treningu - poručio je Obradović.

Partizanu sada sledi meč protiv Žalgirisa u četvrtak u Evroligi, dok je naredni rival u regionalnom takmičenju, u nedelju, ekipa Mege.

 

 

 

 

Ostavite komentar