Sport > Košarka

Nebojša Čović uputio VAŽAN APEL navijačima: Da budemo mudri i ne reagujemo na provokacije

Čović je pozvao navijače da ponove ambijent sa prve utakmice i da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja predmeta na teren

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

14/05/2024 > 23:10

podeli vest:

Nebojša Čović uputio VAŽAN APEL navijačima: Da budemo mudri i ne reagujemo na provokacije
Foto: ATA Images


Nebojša Čović zahvalio je navijačima na podršci u prvom meču finala i pozvao  ih da na isti način pomognu klubu u drugoj utakmici.

- Nakon važne uvodne pobede, klub želi da se zahvali svima, navijačima, svim službama bezbednosti i redarskim službama koje su pomogle da ovaj meč protekne bez najmanjeg incidenta. U zvaničnom delegatskom izveštaju potvrđeno je da je utakmica broj jedan organizovana bez najmanjeg incidenta, bacanja predmeta u teren i u sjajnom ambijentu - rekao je Čović za klupski sajt.

Čović je pozvao navijače da ponove ambijent sa prve utakmice i da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja predmeta na teren.

- Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici - zaključio je Čović u saopštenju.

Šampion ABA lige biće ekipa koja prva dođe do tri pobede u finalnoj seriji, treća utakmica u kojoj će Partizan biti domaćin igraće se 19. maja u 20 časova i 30 minuta u "Beogradskoj areni".

Ostavite komentar