Sport > Košarka

KK Crvena zvezda: Poreska i Budžetska inspekcija KONTROLIŠU poslovanje kluba!

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su Poreska i Budžetska inspekcija započele kontrolu poslovanja kluba.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

20/02/2024 > 14:45

podeli vest:

KK Crvena zvezda: Poreska i Budžetska inspekcija KONTROLIŠU poslovanje kluba!
Foto: ATA Images


"KK Crvena zvezda informiše javnost da su od danas, 20.02.2024.godine, u prostorijama kluba prisutne dve kontrole: Poreska, koju vrši Poreska uprava, i druga, koju vrši Budžetska inspekcija. Naložena poreska kontrola u prostorijama KK Crvena zvezda biće za period 1.1.2022. do 31.12.2023. godine. Budžetska inspekcija će vršiti kontrolu za period 1.6.2022. godine do današnjeg dana", stoji na početku saopštenja Zvezde.

Iz Zvezde podsećaju da je Budžetska inspekcija, čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je klub dobio od države, već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022. godine, kao i da je tad sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja.

"KK Crvena zvezda pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub. KK Crvena zvezda okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost", zaključuje se u saopštenju.

Ostavite komentar