Sport > Košarka

Mladi košarkaš Mege MVP dvadesetog kola ABA lige!

Stefan Miljenović najkoriniji igrač

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

12/02/2024 > 13:13

podeli vest:

Mladi košarkaš Mege MVP dvadesetog kola ABA lige!
Foto: aba liga


Košarkaš Mege Stefan Miljenović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 20. kola ABA lige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Košarkaši Mege pobedili su juče u Beogradu ekipu Mornara rezultatom 101:87 u 20. kolu regionalne lige. Miljenović je na terenu proveo nešto više od 32 minuta, a za to vreme postigao je 16 poena i imao deset skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte. On je imao indeks korisnosti 31.

U saopštenju ABA lige se navodi da je Miljenović imao treći indeks korisnosti iza košarkaša Mornara Markusa Vitersa (38) i igrača Borca Ronalda Segua (37). Košarkaš Studentskog centra Mateo Drežnjak takođe je imao indeks korisnosti 31.

"Međutim, Miljenović je proglašen za MVP 20. kola pošto je vodio svoj tim ka novoj pobedi i bio je u vrhu po pojedinačnoj statistici, a proveo je manje vremena na terenu od Drežnjaka", navodi se na sajtu ABA lige.

Košarkaši Mege se trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli ABA lige sa po 10 pobeda i poraza. Mega će u narednom, 21. kolu regionalnog takmičenja, gostovati Krki.

Ostavite komentar