Sport > Košarka

VORIORSI POPILI I RAKIJU PRE MEČA! GOLDEN STEJT SE OPROTIO OD DEKIJA

Pobeda nad Atlantom ostala je u senci odavanja počasti velikom Dekiju!

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

25/01/2024 > 09:18

podeli vest:

VORIORSI POPILI I RAKIJU PRE MEČA! GOLDEN STEJT SE OPROTIO OD DEKIJA
Foto: twitter/golden state warriors


Golden Stejt Voriorsi su još jednom pokazali da su jedna od najvećih franšiza na svetu! Odali su počat Dejanu Milojeviću na utakmici protiv Atlanta Houksa za koji igra naš Bogdan Bogdanović a pomoćni trener je Igor Kokoškov, a pre toga su odložili dve utakmice. 

Uoči početka utakmice sa Atlantom puštena je srpska himna. Svaki igrač Voriorsa je obukao dodatnu majicu sa Milojevićevim imenom na leđima tokom zagrevanja na kojima je pisalo na srpskom "brate", kako je umeo Milojević da zove igrače i kolege iz tima. Golden stejt se vratio na svoj parket prvi put otkako je pomoćni trener Voriorsa preminuo prošle nedelje, tokom večere u Solt Lejk Sitiju, a umesto njihovih prezimena na svakom igraču iznad njihovog broja pisalo je Milojević! Usledio je i kratak klip na velikom video bimu za Dekija, u njemu su se našli i navijači Partizana o kome ceo svet priča na kakav način su se oprostili od Milojevića, a video pogledajte ispod:

 

 

Milojevićeva supruga, Nataša, držala je buket cveća, u društvu dece Maše i Nikole, kojima je publika slala ovacije na zahtev trenera Stiva Kera. Ker je prokomentarisao Milojević osmeh i rekao da su fotografije koje su prikazane na ekranu savršeno oslikale njegov lik:

-Osmeh je savršen. Deki se stalno smejao. Bilo je veoma emotivno izaći na parket bez Dekija. Sve je isuviše sveže i bolno, nerealno na mnoge načine. Trenirali smo nekoliko dana, ali se za ovo ne možete spremiti. Držali smo se zajedno, trudili se da pobedimo, u čast našeg brata-, rekao je Ker. Milojeviću su poštu odali i igrači i stručni štab Atlante. Golden Stejt je slavio na svom parketu 134:112.

Ono što je bilo zanimljivo jeste da su svi igrači i celi stručni štab popili po rakiju pre utakmice u Dekijevu čast! Zaista divan gest i lep način da odaju počast velikom Dejanu Milojeviću!

 

 

Ostavite komentar