Sport > Košarka

(UŽIVO) Kraj! Zvezda položila oružje u Lionu! Asvel ubacio STOTKU u pobedi!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Asvela iz Liona od 20.30h u okviru 20. kola Evrolige.

Izvor: K1info

09/01/2024 > 20:29

podeli vest:

(UŽIVO) Kraj! Zvezda položila oružje u Lionu! Asvel ubacio STOTKU u pobedi!
Foto: Facebook Crvena Zvezda


Zvezda se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli sa osam pobeda i 11 poraza, dok je Asvel pretposlednji sa skorom 3-16.

Tok meča možete pratiti uživo na našem portalu!

 

1. četvrtina:

Zvezda je povela sa 2:0, ali je Asvel na drugoj strani došao do svojih prvih poena preko Fala. Nemanja Nedović je pogodio jednu dugu trojku, ali je na drugoj strani odmah odgovorio Peris Li. Jago Dos Santos se sjajno snalazi i pogađa težak šut pod faulom, zatim postižu koševe Nedović i Lazić, Zvezda vodi 19:12 i trener Asvela je prinuđen da zatraži tajm-aut. Nakon što je Zvezda otišla na 25:16, Asvel je napravio seriju od 9-0 i došli su do 25:25.

2. četvrtina:

U drugoj četvrtini se nastavio rezultatski egal i i gra se "koš za koš", trenutno je 40:40. Igra se na veliki broj koševa, odbrane su praktično nepostojeće na obe strane i na nešto manje od minut i po pre kraja rezultat je 45:45. Na poluvreme se odlazi rezultatom 48:45 za Asvel.

3. četvrtina:

Zvezda je sjajno počela ovu četvrtinu. Prvo je Gedraitis ukrao loptu i zakucao u kontri, da bi posle sjajne odbrane Davidovac pogodio uz faul tako da je rezultat 50:50. Jusufa Fal pravi velike probleme u reketu Zvezde i dolazi do novih poena. Fal ako ne postiže poene, onda uspeva da asistira, ovaj put za Skota, tako da je Asvel opet u prednosti 62:57. Žofri Lovernj se sjajno snalazi u reketu protiv Majka Toubija i rezultat pred poslednju četvrtinu je 70:67.

4. četvrtina:

Zvezda je otvorila poslednju četvrtinu preko Adama Hange koji je pogodio važnu trojku i poravnao rezultat na 70:70. Peris Li je postao nerešiva enigma za odbranu Crvene zvezde vezao je nekoliko poena i Asvel odlazi na opipljivu prednost od 80:72. U ovim trenucima Nemanja Nedović preuzima odgovornost i pogađa uz dodatno slobodno bacanje. Peris Li sada ubacuje neke neverovatne koševe, usput deli i asistencije i Asvel ubacuje trocifren broj poena na ovom meču i meč završava rezultatom 100:91.

Ostavite komentar