Sport > Košarka

Spektakl u Beogradskoj areni večeras!

Partizan dočekuje Panatinaikos sa ljubimcem navijača

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

30/11/2023 > 14:47 >> 18:50

podeli vest:

Spektakl u Beogradskoj areni večeras!
Foto: Starsport


Evroliga nam svake nedelje donosi nova uzbuđenja, sjajne utakmice, derbije... Tako će biti i ove nedelje, a sve oči biće uprte večeras u beogradsku arenu, gde će derbi meč 11. kola igrati Partizan i Panatinaikos.

Deluje da crno beli polako ali sigurno izlaze iz "krize", mnogo problema sa povredama imaju košarkaši Partizana, ali i tome uskoro dolazi kraj.

Mateuš Ponjitka već neko vreme konstantno igra, deluje da je Poljak sve bolji i spremniji, Balša Koprivica i Alen Smailagić su se takođe vratili a sa timom su konačno počeli da treniraju Aleksa Avramović i lider tima Kevin Panter!

Ostaje da se vidi da li će ova dvojica biti u sastavu večeras, a odluku će Obradović zajedno sa svojim stručnim štabom doneti neposredno pred utakmicu. Jedino je Uroš Trifunović i dalje van stroja, a tako će biti barem još dve-tri nedelje.

Sa druge strane ekipa Panatinaikosa igra sve bolje i nalaze se u gornjem delu tabele sa dve pobede više u odnosu na naš klub.

Biće ovo specifična utakmica i vrlo emotivna, pošto je sa atinskim klubom došao i ljubimac Grobara, Matijas Lesor. Kako je i sam izjavio očekuje da "navijači parnog valjka ne prave ogromnu buku i ne ometaju njegove saigrače", naravno kroz smeh kao i da ovaj klub i ovi navijači do kraja života imaju posebno mesto u njegovom srcu.

Bilo kako bilo, izabranici Željka Obradovića moraju da idu na pobedu u ovom susretu, kako bi zadržali korak za timovima koji se bore za pozicije koje vode u plej of. PAO ima skor 6-4, dok je Partizan na skoru 4-6. Arena je za ovaj meč rasprodata i očekuje nas novi spektakl od 20:45!

Foto: Starsport

 

 

U ostalim utakmicama danas se sastaju:

18:45 Fenerbahče - Real Madrid
19:00 Monako - Olimpijakos
20:05 Makabi Tel Aviv - Alba Berlin
20:30 Bajern Minhen - Virtus Bolonja
20:30 Olimpija Milano - Žalgiris

Ostavite komentar