Sport > Košarka

AVRAMOVIĆU SLOMLJEN NOS nakon DRAME na utakmici: Potvrđene LOŠE VESTI za Partizan (VIDEO)

Aleksa je doživeo prelom nosa u Ljubljani na utakmici protiv Cedevita Olimpije

Izvor: K1info/kurir.rs

20/11/2023 > 21:22

podeli vest:

AVRAMOVIĆU SLOMLJEN NOS nakon DRAME na utakmici: Potvrđene LOŠE VESTI za Partizan (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen/Arena Sport TV


Avramović je u 12. minutu u duelu sa bivšim košarkašem Partizana Jakom Klobučarem pao na parket sa krvavim licem. Sudije su Avramoviću sudile faul, ali je bilo jasno da je on najgore prošao u toj situaciji.

Odmah je otišao na klupu gde mu je pružena prva pomoć. Međutim, videlo se da je u pitanju teža povreda, pa je odmah odvezen u bolnicu, gde je konstatovan prelom nosa.

Ostaje da se vidi koliko će dugo Avramović biti odsutan. Teško je da će pomoći Partizanu u petak, kada gostuje Efesu u Evroligi. U svakom slučaju, Avramović će morati da igra sa maskom, kad god se vrati na parket, a to neće biti prvi put. On je pre dve sezone takođe nosio masku posle identične povrede.

Partizan ima dosta problema sa povredama ove sezone. Kapiten Kevin Panter je već duže van stroja, a isto očekuje Uroša Trifunovića. Povremeno van stroja su bili Alen Smailagić i Balša Koprivica.

Posle meča se obratio trener Željko Obradović

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je istakao da je njegov tim odigrao neizvestan meč i otkrio šta se dešava sa Aleksom Avramovićem.

- Čestitke Cedevita Olimpiji na pobedu. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica. Mislim da smo i mi imali šanse da dobijemo, ali smo odigrali zavrčnicu kako smo odigrali i poraženi smo. Neke stvari su nam se ponavljaju iz utakmice u utkamicu. U ranoj fazi smo ostali bez Alekse koji je otišao u  bolnicu da se proveri, valjda mu je slomljen nos. Mnogo situacija,  mnogo krvi, mnogo svega. Ali to je valjda sastavni deo igre - istakao je Obradović i dodao:

- Super je bila atmosfera. To je nešto dobro i za ABA ligu i za košarku. Hvala navijalima koji su ovde došli kao i svake godie. Na žalost, ne vraćamo im na pravi način i žao nam je zbog toga. Šta je tu je. ispred nas ima još mnogo utakmica.

Ostavite komentar