Sport > Košarka

Zvezda predstavila TIM, Ivanović siguran: Ciljevi uvek najviši, samo VREME fali

Crveno - beli su ovog leta doveli deset novih igrača

Izvor: K1info/Tanjug

26/09/2023 > 15:26

podeli vest:

Zvezda predstavila TIM, Ivanović siguran: Ciljevi uvek najviši, samo VREME fali
Foto: Starsport


Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas pred početak nove sezone da radi u velikom klubu čiji su ciljevi uvek najveći.

Ivanović je na početku obraćanja medijima govorio o pripremama ekipe.

- Imali smo jednu predsezonu, malo u nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno uradili te pripreme. Najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gde smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme - rekao je Ivanović danas u hali Pionir, gde je održan medija dan Evrolige. 

Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na učinak u pripremnim utakmicama.

- Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad je potrebno vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto - dodao je Ivanović.


Šef struke crveno-belih nema dilemu oko ciljeva i ambicija kluba.

- Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo. Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrača ne znači i dobar tim, moramo da radimo na tome.

Crvena zvezda je ovog leta dovela deset novih igrača.

- To je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama je sad najviše potrebno vreme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti - zaključio je Ivanović.

Ostavite komentar