Sport > Košarka

Radonjić optimističan u Panatinaikosu: Napravićemo velike stvari

Bivši trener Crvene zvezde kao prvo pojačanje angažovaće centra Efesa Filipa Petruševa

Autor: Tanjug/K1

30/06/2022 > 12:59

podeli vest:

Radonjić optimističan u Panatinaikosu: Napravićemo velike stvari
Foto: KK Panatinaikos


Dejan Radonjić je i zvanično novi trener Panatinaikosa. On je sa grčkim gigantom potpisao ugovor na dve godine, objavljeno je na sajtu Panatinaikosa.

Takođe, obratio se i sam Radonjić, kojem je upravo 30. juna istekao ugovor sa Crvenom zvezdom.

- Veoma sam srećan i počastvovan što sam došao u veliku Panatinaikosovu porodicu i da sam postao deo jednog od najvećih klubova Evrope. Želim da zahvalim ljudima iz kluba na podršci i poverenju koje sam dobio i sve to mi mnogo znači. Imamo pred sobom veliki posao, ali sam siguran da ćemo zajedno da napravimo velike stvari koje se očekuju od Panatinaikosa - rekao je Radonjić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

 

Srpski centar Filip Petrušev biće prvo pojačanje Panatinaikosaa, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups (Eurohoops).

Petrušev će u Atini pokušati da vrati karijeru na pravi kolosek, pošto je prethodnu sezonu praktično izgubio u prvaku Evrope Efesu.

Petrušev nije imao ulogu u odbrani titule u Evroligi u Beogradu, a nije dobijao priliku ni u plej-ofu turskog šampionata u kom je Efes u finalu poražen od Fenerbahčea.

Kako prenosi Jurohups, postoji opcija da Petrušev najpre ode u Ameriku i nastupi za Filadelfiju u Letnjoj ligi, a da se zatim priključi Panatinaikosu u Atini.

Za Panatinaikos već nastupa srpski košarkaš Nemanja Nedović, dok je neizvesno hoće li u redovima "zelenih" iz Atine ostati Stefan Jović.
 

Ostavite komentar