Sport > Košarka

Naneli TRAŽI KAVGU: Voleo bih da se suočim sa NAVIJAČIMA ZVEZDE

Bek Partizana kaže da bi iz ove perspektive drugačije reagovao na provokacije i da bi "isterao svoje"

Izvor: K1info/mondo.rs

05/08/2023 > 13:54

podeli vest:

Naneli TRAŽI KAVGU: Voleo bih da se suočim sa NAVIJAČIMA ZVEZDE
Foto: KK Partizan


 Američki košarkaš Džejms Naneli kaje se što nije drugačije reagovao na provokacije navijača Crvene zvezde.

Partizan i Crvena zvezda su na kraju prethodne sezone odigrali veoma burno finale u ABA ligi, a treći meč izazvao je mnogo pažnje. Na njemu je u neobičnoj situaciji bio američki bek Džejms Naneli, koji se neočekivano našao u klinču sa navijačima Crvene zvezde - "cimnuo" je ka njima i nije ustuknuo, a sada se kaje što im nije zadao udarac tom prilikom!

U objavi na Twitteru Naneli se prisetio događaja od pre nekoliko meseci, kada je jedan od navijača bio preblizu terenu. Džejms je i tada istakao kako je bio u samoodbrani jer je ugrožen njegov prostor zbog propusta obezbeđenja, a zatim se zahvalio na podršci svima koji su bili uz njega u tim trenucima. Sada se drugačije oseća...

"Voleo bih da mogu da vratim vreme i suočim se sa tim tipom i njegovim drugarom koji su pljuvali ka meni", napisao je Džejms Naneli, zbog čega su odmah reagovali navijači Partizana. Amerikanac koji je produžio ugovor sa crno-belima nakon što je u finišu prethodne sezone bio jedan od najboljih u timu Željka Obradovića još jednom je dobio podršku navijača. Pogledajte kako je to izgledalo:


Podsećamo, Partizan je u finalnoj seriji ABA lige savaldao Crvenu zvezdu (3:2), a Naneli je bio među najbitnijim igračima Partizana. Ipak, treći meč, na kojem se desio ovaj incident, u svoju korist rešila je Crvena zvezda (91:78), a Naneli nije bio na impresivnom nivou. Atmosfera na gostujućem terenu i sukob sa navijačima poremetili su iskusnog košarkaša pa je ubacio samo šest poena uz šut iz igre 2/7. Ovako je izgledao sukob:

Ostavite komentar