Sport > Košarka

Grobari napali LEGENDU KLUBA, on ih "poslao" u ZAGREB ILI LJUBLJANU

Navijači Partizana ljuti su na Gorana Grbovića jer njihov tim protiv Studentskog centra nije igrao u Areni

Izvor: K1info

16/05/2023 > 18:12

podeli vest:

Grobari napali LEGENDU KLUBA, on ih "poslao" u ZAGREB ILI LJUBLJANU
Foto: Starsport


Košarkaši Partizana započeli su plej-of ABA lige šokantnim porazom od Studentskog centra i sada moraju da se "vade" u Podgorici kako bi ostali u igri za trofej.

Meč je odigran u dvorani "Aleksandar Nikolić", a razlog je bio to što navodno oprema od prethonog događaja u Areni nije mogla da se razmontira.

U međuvremenu se podigla nova bura. Prvo se pojavila informacija da je Partizan prijavio dvoranu "Stožice" u Ljubljani kao alternativu ukoliko ne bude mogao da igra u Areni, jer je to najbliža dvorana koja može da smesti sve koje imaju pretplatne karte.

Time je Partizan na neki način poslao poruku da neće pristati da prednost stečenu na terenu, da igra pred velikim brojem svojih navijača, izgubi odlukama da ne igra u najvećoj dvorani u Srbiji.

Prema nekim informacijama, direktor Beogradske arene Goran Grbović navodno je pokušao je da raskinbe ugovor s Partizanom  na osnovu dugovanja, pa je usledilo izmišljanje događaja kako bi se takva odluka opravdala.

Na ove neproverene informacije reagovao je i Goran Grbović, legenda crno-belih, koji je svojom izjavom izgleda dodatno iznervirao neke navijače Partizana.

- Istina je jaka stvar, ali očigledno su ovde glasnine neprocenjive. Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima - rekao je Grbović za MozzartSport i dodao:
 

Foto: Starsport

 

- Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba - rekao je između ostalog Grbović.

To je izazvalo lavinu reakcija.

Mnogi navijači Partizana su ostali razočarani jer je Grbović bio značajan igrač u istoriji crno-belih.

Usledila je gomila uvredljivih komentara. Neki su u besu izjavili da on ne može da bude legenda Partizana.

Ima i onih koji su u strahu da će zbog svega Željko Obradović da digne ruke ok predsednik crno-belih ćuti.


"I bojim se da ce Zeljko dići ruke, Ostoja ćuti a Grbović, najveće razočarenje koje smo mogli očekivati, da će i on da nas ruši".

 

Ostavite komentar