Sport > Košarka

KARTE za Partizan - Real RASPRODATE: Grobari okupirali ARENU, mnogi ostali praznih ruku

Iz Partizana očekuju da će treći duel pratiti više od 20.000 navijača, a jedino su oni sa sezonskim kartama mogli da budu spokojni

Izvor: K1info

27/04/2023 > 12:43 >> 14:50

podeli vest:

KARTE za Partizan - Real RASPRODATE: Grobari okupirali ARENU, mnogi ostali praznih ruku
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Košarkaški klub Partizan saopštio je da su rasprodate sve ulaznice za treći meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv ekipe Reala 2. maja od 20.30 časova u "Štark areni".

Iz Partizana očekuju da će ovaj duel pratiti više od 20.000 navijača, a jedino su oni sa sezonskim kartama mogli da budu spokojni, jer je danas bilo gotovo nemoguće misija nabaviti ulaznicu. Ulazi u "Štark arenu" biće otvoreni drugog maja od 18.30 sati.

Navijači Partizana danas su satima čekali ispred "Štark arene" u nadi da će pronaći ulaznice za 3. i 4. utakmicu sa Real Madridom naredne sedmice.

Brejk načinjen u Madridu, kada su crno-beli trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi pobedili Real 89:87, samo je doveo atmosferu u redovima Beograđana do potpunog usijanja.

Euforija je nikada veća, a o tome svedoče bukvalno kilometarski redovi ispred "Štark arene".

Dosta pre nego što su se blagajne otvorile, navijači crno-belih su kreirali dugačke kolone.

Oni koji su rešili da kartu pribave putem onlajna, žalili su se na slabost sistema koji je srušen budući da vlada veliko interesovanje.

Podsetimo, košarkaši Partizana igraju večeras protiv Reala u Madridu drugi meč plej-ofa četvrtfinala Evrolige. Drugu utakmicu u seriji sudiće Letonac Olegs Latiševs, Portugalac Fernando Roka i Sreten Radović iz Hrvatske.

 

Ostavite komentar