Sport > Košarka

KK Partizan drugu godinu zaredom NIJE na konferenciji pred start KLS

Partizan je prošle godine odustao od takmičenja u KLS

Izvor: K1info/Tanjug

18/04/2023 > 14:24

podeli vest:

KK Partizan drugu godinu zaredom NIJE na konferenciji pred start KLS
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Predstavnici košarkaškog kluba Partizan drugu godinu u nizu nisu prisustvovali konferenciji za medije koja najavljuje početak Superlige Srbije. 

Direktor košarkaške Superlige Srbije Aleksandar Grujin je na konferenciji za medije govorio o Partizanu i prošlogodišnjem odustajanju od takmičenja, kao i o nedolasku na današnju konferenciju. 

- Disciplinski sudija je doneo maksimalne kazne, mi smo to sproveli i naplatili. Drugi deo, koji se odnosi na odluke, a koje su ingerenciji predsedništva, nisu donete. To samo govori da u predsedništvu nema jedinstva. Imate i KSS koji ćuti i nem je na sve ono što smo mi dostavili. Došli smo u situaciju iz koje ne vidimo izlaz, a morali bi da pronađemo što pre. 

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Aleksandar Grujin

Kako je Direktor košarkaške Superlige Srbije rekao, oni komuniciraju sa crno-belima, ali...

- Vidite i danas, imali smo komunikaciju sa Partizanom, verujem da ćemo u narednom periodu morati da smognemo snage i donesemo odluke. Iz svega toga moramo što pre da izađemo. Vidite da se Partizan nije pojavio, odgovoriću i zašto. To je pitanje za njih. Svi članovi KLS-a imaju podjednako isti tretman. Svaki glas je vredan. Zašto Partizan nije tu? To je pitanje za njih. Pokušali smo juče da ih kontaktiramo, ko će doći, ali nisu se javili. Vidite da su ostali poslali svoje predstavnike, a, takođe, imaju važne utakmice - rekao je Grujin. 

 

Ostavite komentar