Sport > Košarka

NO JOKER, NO PARTY: Nagetsi "razbijen" na svom terenu, PELIKANSI PRELETELI DENVER

Srpski reprezentativac Nikola Jokić zbog problema sa listom desne noge nije bio u stanju da pomogne svojim saigračima

Izvor: K1info/Sportal.rs

31/03/2023 > 07:58

podeli vest:

NO JOKER, NO PARTY: Nagetsi "razbijen" na svom terenu, PELIKANSI PRELETELI DENVER
Foto: Tanjug/AP


Denver Nagetsi nisu uspeli da nadomknade izostanak Nikole Jokića i poprilično lako savladani su na svom terenu od strane Nju Orleans Pelikansa, 107:88.

Srpski reprezentativac zbog problema sa listom desne noge nije bio u stanju da pomogne svojim saigračima i noćas je ostao van terena.

Džamal Marej pokušao je da preuzme ulogu lidera ali nije odigrao dovoljno dobru utakmicu da bi Denver slavio i tako praktično osigurao prvu poziciju i prednost domaćeg terena u plej-ofu. On je Pelikansima ubacio 21 poen uz sedam asistencija, dok je odličnu partiju sa klupe pružio i Brus Braun koji je utakmicu završio sa 19 poena.

Ipak, ispodprosečne partije Portera, Koldvel-Poupa i Gordona doprinele su tome da Nju Orleans prilično lako slavi. Apsolutni junak pobedničkog tima je Brendon Ingram koji je ostvario tripl-dabl sa 31 poenom, 11 skokova i 10 asistencija.

Ekipa Majka Melouna sada je na skoru 51-25 i imaju tri poraza manje od drugoplasiranog Memfisa. Iako nisu matematički obezbedili prvo mesto, veoma su male šanse da neće biti na vrhu zapada po završetku regularnog dela sezone i ovaj poraz ne bi trebao biti nikakav alarm.

 

Ostavite komentar