Sport > Košarka

ALL STAR za rođendan: NIKOLA JOKIĆ je napunio 28 GODINA

Ko od ugovora zaradi 264 miliona dolara (+/- par miliona) za pet godina i treba da radi za rođendan, to je pošteno

Izvor: K1info

19/02/2023 > 22:12

podeli vest:

ALL STAR za rođendan: NIKOLA JOKIĆ je napunio 28 GODINA
Foto: Tanjug/AP


Srpski reprezentativac, centar Denver Nagetsa i dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić, napunio je 28 godina u nedelju, 19. februara!

No, surovi uslovi 264 miliona dolara teškog Džokerovog ugovora teraju ponajboljeg svetskog košarkaša da rođendan proslavi radno - na All star utakmici koja će biti odigrana (po našem vremenu) u noći između 19. i 20. februara.

Iako je Jokić za medije govorio da bi voleo da taj dan (rođendan) prođe što brže, jer je tužan zato što je sve stariji, to nije sprečilo Denver da objavom na Tviteru pozove navijače da pripomognu u čestitanju.

I naravno, ređale su se čestitke, uglavnom tipa: "Srećan rođendan MVP, kralju, brate..." (na engleskom i srpskom) ili "Drago mi je što si vodolija kao i ja", uz objavu Nikolinih fotografija iz detinjstva ili u roze dresu Mege.

Bio je tu i jedan šaljivdžija, ah - pa uvek ih ima, sa čestitkom: "Srećan rođendan drugom najboljem centru, posle Džoela" (Embida, prim aut.)...

Bilo kako bilo, 28 godina je solidna brojka - ni mlad, ni star - taman da još nekoliko sezona osvaja pehare, ako ne šampionske sa Nagetsima, onda bar MVP titule. I obavezno - bar neku medalju sa Srbijom na nekom bitnom takmičenju.

I na kraju, jedino što možemo da kažemo: Nikola - sve što želiš sam sebi, želimo ti i mi. Srećan rođendan!

 

Ostavite komentar