Sport > Fudbal

STOJKOVIĆ drži ORLOVE pod konac, MITROVIĆ leti po terenu pred BRAZIL

Odlične vesti stigle su sa treninga fudbalra Srbije u Dohi

Izvor: K1info/kurir.rs

21/11/2022 > 17:29

podeli vest:

STOJKOVIĆ drži ORLOVE pod konac, MITROVIĆ leti po terenu pred BRAZIL
Foto: Starsport


Svakako najbolja vest iz Katara danas je stigla sa treninga Orlova u Dohi, na koji je opet istrčao i Aleksandar Mitrović. Mitrogol je radio u krugu s loptom, zajedno sa Darkom Lazovićem, Stefanom Mitrovićem i Andrijom Živkovićem

Srpski navijači su sa zebnjom iščekivali vesti o zdravstvenom stanju najboljeg strelca u istoriji reprezentacije. Čini se da je povreda zgloba prošlost i da će popularni Mitar biti spreman za prvi meč na Svetskom prvenstvu, protiv najvećeg favorita za osvajanje titule, selekcije Brazila.

Selektor Stojković pre početka treninga održao je kratki sastanak sa igračima na centru igrališta Al Arabi stadiona. Posle toga fudbaleri su sa osmehom na licu krenuli da rade vežbe koju su demonstrirali pomoćnici Bratislav Živković i Goran Đorović, te japanski stručnjak za kondiciju Kino.

Aleksandar Mitrović je sve vreme boravka novinara na treningu radio zajedno sa ekipom. Naoko deluje da je centarfor Fulama maksimalno spreman da odgovori na sve zadatke selektora Dragana Stojkovića i da bude konstantna opasnost za Brazil.

Foto: Starsport

Selektor Stojković imao je šta da kaže Mitroviću

Selektor Dragan Stojković je pratio Mitrovićev rad, a zatim ga je odvojio od grupe i dao mu je nekoliko korisnih saveta. Mitar je sve vreme slušao svog trenera, pričao s njim, a potom nastavio da radi s Grujićem i Lukićem.

Da podsetimo, Orlovi će u grupi G na Mundijalu igrati protiv Brazila (24. novembar, 20.00 časova), Kameruna (28. novembar, 11.00 časova) i Švajcarske (2. decembar, 20.00 časova).

 

Ostavite komentar