Sport > Fudbal

Petrić pred Keln: Igraju brzo, a protiv Dortmunda imali i sreće

Fudbaleri Partizana večeras od 21 sat gostuju Nemcima, u tim se vratio Danilo Pantić

Izvor: K1info/Tanjug

06/10/2022 > 10:08

podeli vest:

Petrić pred Keln: Igraju brzo, a protiv Dortmunda imali i sreće
Foto: Starsport


Trener crno-belih Gordan Petrić u meču trećeg kola grupne faze Lige konferencije računa na 24 fudbalera, a među njima je i oporavljeni Danilo Pantić, koji je zbog povrede bio van terena od februara.

Keln vodi u grupi sa četiri boda, dok Partizan ima dva.

- Brzo idu dani, utakmice, pre samo sedam dana smo odigrali onu čudnu utakmicu u Kupu, pa smo imali Vojvodinu. Smenjuju se radost i tuga. Pre sedam dana smo bili malo tužni jer smo ispali iz Kupa, ali u nedelju smo se ponovo radovali, rekao je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić uoči utakmice protiv Kelna u Ligi konferencija.

Crno-beli sutra od 21 sat gostuju nemačkom timu u trećem kolu grupne faze.

- Rekao sam pred meč sa Vojvodinom da nam je to zamajac za seriju teških utakmica i voleo bih da sutra nastavimo kao što je bilo protiv Vojvodine. Verujem da su se igrači odmorili, da su spremni i svesni šta im ova utakmica donosi. Ona je evropski izlog za igrače koji mogu da se dokaži - rekao je Petrić na konferenciji za medije.


 

Petrić je dodao da bi bilo lepo da njegov tim dobije tim, koji je minulo vikenda savladao Borusiju iz Dortmunda 3:2.

- Keln igra brzo, ali je protiv Dortmunda imao i malo sreće. Mi smo spremni, nadam se da ćemo imati procente u našu korist, pa ćemo videti kako će se završti - istakao je Petrić, uz konstataciju da je Keln svakako favorit.

 

 

 

Ostavite komentar