Sport > Fudbal

NAMA KRAJA NAPADIMA NAVIJAČA! U istorijskoj večeri Olimpijakosa, navijači napadnuti NOŽEVIMA!

Pitanje je dokle sve ovo ide...

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

30/05/2024 > 12:20

podeli vest:

NAMA KRAJA NAPADIMA NAVIJAČA! U istorijskoj večeri Olimpijakosa, navijači napadnuti NOŽEVIMA!
Foto: Starsport


Istorijsko veče za grčki fudbal i za Olimpijakos! U finalu Lige Konferencija, koja se održala u Atini, na stadionu OPAP arena (stadion AEK-a), Olimpijakos je preko apsolutnog junaka ove sezone El Kabija u 116. minutu došao do pobede protiv Fiorentine i prvi titule ikada u bilo kom evropskom takmičenju za grčke klubove!

Fenomenalni Marokanac je imao ove sezone zaista neverovatne partije i brojke u trećem po rangu uefinih takmičenja. Na devet utakmica postigao je čak jedanaest golova! I dok Pirej gori i slavi, ipak nije moglo bez incidenata sinoć i potencijalno tragičnih okolnosti...

Pre utakmice, uhapšen je navijač AEK koji je među navijače Olimpijakosa došao sa nožem! Policija je, kako prenose grčki mediji, primetila mladića koji ima tetovažu grba AEK-a, a kada su ga pretresli kod njega su pronašli nož. Nije bilo mirno ni tokom utakmice jer je pred kraj prvog poluvremena došlo do tuče između navijača Olimpijakosa i Fiorentine.

 

Reagovala je i policija, a deblji kraju su izvukli italijanski navijači prema kojima policija nije imala milosti. Reagovali su čak i igrači Viole koji su dotrčali do ograde kako bi pokušakli da spreče prebijanje svojih navijača.

Ostavite komentar