Sport > Fudbal

VOJVODINA PRVI FINALISTA KUPA! KORAĆ HEROJ NOVOSAĐANA!

Od 16 časova očekuje nas prvi meč polufinala ovosezonskog izdanja kupa Srbije, u Kragujevcu igraju Radnički 1923 i Vojvodina

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

24/04/2024 > 16:00

podeli vest:

VOJVODINA PRVI FINALISTA KUPA! KORAĆ HEROJ NOVOSAĐANA!
Foto: wikipedia.org


Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti kupa Srbije, pošto su u Kragujevcu savladali Radnički sa 1:0 golom u nadoknadi vremena!

Gosti su bili mnogo bolji rival, dominirali su gotovo čitavim mečom, a domaći tim je za celu utakmicu uputio samo jedan jedini šut! Heroj novosađana bio je Seid Korać koji je postigao gol u 91. minutu! Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Partizan i videćemo ko će biti rival Vojvodine u finalu.

 

 

UŽIVO

POSTAVE:

RANIČKI 1923: Leković, Aleksić, Ćosić, Dadić, Đurić, Gluščević, Mitrović, Ristić, Sali, Simović, Vidosavljević

VOJVODINA: Carević, Kempbel, Crnomarković, Đorđević, Ivanović, Korać, Lazarević, Petrović, Savićević, Zadi, Zukić

1. POLUVREME

Meč je počeo, fenomenalna atmosfera na Čika Dači uz koreografiju oko 10.000 navijača!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportske.net (@sportskenet)

Velika podrška sa tribina za domaće fudbalere! Zanimljiva je i statistika što se tiče ova dva tima na utakmicama u Kragujevcu. 4 pobede Radničkog, 4 nerešene utakmice i 4 pobede Vojvodine!

Foto: Starsport

 

9. minut: Za sada bez šansi, dosta tvrda utakmica i odmeravanje snaga. Ulog je svakako ogroman kako za jedne tako i za druge.

19. minut: Prva veća šansa na meču za goste iz Novog Sada, ali je Leković bio na visini zadatka i lako uhvatio loptu.

24. minut: KAKVA ŠANSA ZA VOJVODINU! NESTVARNO KAKO NOVOSADSKA "STARA DAMA" NE VODI! Prvo je Leković odbranio udarac Ivanoviću, a onda je Ćosić na gol liniji izblokirao udarac Serija!

29. minut: Evo prve velike šanse za Radnički! Aleksić je izašao 1 na 1 sa golmanom Carevićem, ali je Crnomerković fantastično uklizao i intervenisao

41. minut: Ponovo preti Vojvodina. Zukić je šutirao glavom, ali je Leković ponovo zabeležio odbranu

Kraj prvog poluvremena u Kragujevcu, Radnički1923 0:0 Vojvodina. Domaći nisu imali niti jedan šut u prvom delu! Sa druge strane, par dobrih šansi imao je tim iz Novog Sada, ali je Leković bio na visini zadatka.

2. POLUVREME

47. minut: Ponovo dobra šansa za Vojvodinu, ali je udarac Kembela zaustavio Leković

Foto: Starsport

 

53. minut: Dočekali su domaći navijači na prvi šut ka golu Vojvodine! Za sada Voša mnogo bolja

80.minut je u toku. Dosta slaba predstava na Čika Dači, i sve smo bliži penalima. Podsećamo, produžetaka nema, ukoliko se meč završi rezultatom 0:0 odmah se izvode penali

91.minut: GOOOL!! PRVI GOL SEIDA KORAĆA U DRESU VOJVODINE U KAKVOM MOMENTU!! OSTALO JE JOŠ JAKO MALO, ALI MOŽEMO SLOBODNO REĆI APSOLUTNO ZASLUŽENO VOŠSTVO GOSTIJU!

Ostavite komentar