Sport > Fudbal

MILOJEVIĆ TUŽNO ZAVRŠIO KONFERENCIJU! Evo šta je rekao pred sutrašnji večiti derbi!

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

23/04/2024 > 14:50

podeli vest:

MILOJEVIĆ TUŽNO ZAVRŠIO KONFERENCIJU! Evo šta je rekao pred sutrašnji večiti derbi!
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Uskoro počinje konferencija za štampu FK Crvena zvezda, na kojoj će se javnosti obratiti trener Vladan Milojević, pred polufinale kupa i ujedno drugi večiti derbi u samo pet dana protiv Partizana. Uskoro opširnije...

Konferencija upravo počinje, uvodnu reč ima gospodin Vladan Milojević:

"Pre par dana smo imali konferenciju posle utakmice, sigurno treba da naglasim jeste da je ovo takmičenje koje je specifično, igra se na ispadanje, najmasovnije takmičenje... Sa druge strane, nije prvenstvo gde imate dodatnih utakmica da popravite stvari. Igarmo protiv večitog rivala, Partizana, veliki ulog za obe ekipe, kao i za drugi par Radnički-Vojvodina. Danas imamo poslednji trening, mislim da smo spremni. Nekih nedoumica nema, znamo se vrlo dobro i jedni i drugi i nadam se dobroj poseti sutra"

Slede pitanja novinara....

Kada pogledamo prethodni derbi, dosta šansi ste propustili da li je do koncentracije i da li Zvezda treba lakše da ostvari pobedu?

"Mislim da je realizacija u ovom trenutku što se pokazalo kao nedostatak... Mislim da mi stvaramo šanse i doći će vreme kada ćemo biti efikasniji. Ajde složiću se sa vama, ima i do koncentracije, a mislim da i Partizan ima sjajnog golmana Jovanovića, kao i Krunića koji je branio jako dobro poslednji derbi, ali idemo dalje. Hoćemo da verujemo da će biti skoncentrisajniji

 

Foto: Tanjug printscreen

 

Da li sve ove izjave koje potiču iz suprotnog tabora na ono što se dešavalo u subotu, mogu na bilo kakav način da utiču na vaše igrače...

" Ovako, pošto znam šta ćete me pitati, ja ne želim da komentarišem šta se dešava tamo. Moji igrači znaju kako treba da se ponašaju, mi smo fokusirani na našu igru..."

Bili ste i kao igrač i kao trener učesnik derbija, kakav je osećaj kao trener i kao igrač...

"Pa dobro, specifično je... Kada ste igrač možete da utičete na dosta toga na terenu, kada ste trener možete da utičete na druge stvari. Derbi je najčepša i specifična utakmica, tu rival postoji 100% sportski naravno, tu je veliki naboj koji u običnim utakmicama možda nećemo videti... Svakako i naravno da je sve sportski što i treba da bude tako"

Da li vam možda remeti planove to što Partizan možda neće igrati sutra...?

"Na nas ne utiče ni malo. Fokusirani smo na sebe..."

Kakva je situacija sa Rodićem i da li ima još neko ko ima probleme...?

"Imamo par problema. Rodić nije trenirao dva dana i videćemo...Imamo tu pored ovakve jedne utakmice, pune intenziteta i naboja, ima tu igrača koji se žale, pa videćemo na treningu..."

Kada je izašao Rodić ušao je Điga, kako ste zadovoljni kako je on odigrao?

"Odlično, za njega je to bila specifična pozicija, ali jako sa zadovoljan. Drago mi je da imam profesionalce koji su uvek spremni da se žrtvuju za tim..."

 

Mnogi misle da Endiaj nije dobar igrač, a neki ipak misle da jeste...Kako ste vi zadovoljni njegovim igrama?

"A ko to tvrdi a ko ne tvrdi? Da se ne ponavljam, imam poverenje u svakog igrača! Moj posao je da izvučem maksimum od svakog igrača. Da bi se to dogodilo, moraš dobro da trenirap, daješ maksimum i da se podrediš timu. Mislim da će sigurno biti bolji, nekima se sviđa a nekima ne. On treba da radi ono što radi, da da maksimum. Da može bolje, može sigurno, treba da radi i videćemo na kraju sezone..."

Prošli meč je trajao dosta, preko 100 minuta, da li ćete sutra možda malo rotirati?

"Videćemo danas posle treninga. Svakako ćemo analizirati sve i izvešćemo najjači mogući sastav svakako..."

Kako ste vi videli sporne situacije u prethodnom derbiju i uopšteno derbi?

"Nemojte me pitati za suđenje... Zaista ne želim to... Partizan jeste igrao drugačije ali nije nas sad iznenadio. Jako se dobro poznajemo, znamo sve opcije kao i oni naše. Ne znam da li neko nekog baš toliko drastično da iznenadi. Ajde sutra može da bude neđto drugačije jer je kup utakmica, na ispadanje, Videćemo sutra šta je moj kolega Duljaj spremio i šta sam ja, i nadam se da će navijači biti zadovoljni..*

Foto: Youtube PrintScreen/Crvena zvezda

 

Za kraj Milojević je poručio:

"Izvinite samo još jednom, hteo sam i ovom putem da izrazim saučešće našem preminulom Gagiju, našem ekonomu i njegovoj porodici. Pamtićemo ga kao nasmejanog i divnog čoveka. I još jednom u ime mene i mog celog tima, najiskrenije saučešće, nije to tako trebalo da bude..."

Ostavite komentar