Sport > Fudbal

Još jedan spektakl u Parizu! Aler za san Dortmunda!

Barselona je napravila ogroman korak ka polufinalu, pošto je u prestonici Francuske savladala PSG rezultatom 3:2

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

10/04/2024 > 22:56

podeli vest:

Još jedan spektakl u Parizu! Aler za san Dortmunda!
Foto: K1info/shutterstock/Tanjug/AP


Zaista sjajne utakmice četvrfinala Lige šampiona! Sinoć smo videli 10 golova, pravu fudbalsku lepoticu, večeras možemo reći gotovo podjednako dobre utakmice, i čak 8 golova!

Barselona je napravila ogroman korak ka polufinalu, pošto je u prestonici Francuske savladala PSG rezultatom 3:2. Gosti su u prednost došli u 37. minutu preko Rafinje. Na startu drugog poluvremena, Pari Sen Žermen je ekspresno preokrenuo. Dembele je sjajnim golom u 48. minutu izjednačio, da bi Vitinja samo dva minuta kasnije doneo prednost timu sa Parka Prinčeva. Ipak katalonci se nisu predavali, i fenomenalnu akciju u 62. minutu, Rafinja je krunisao svojim drugim golom. Potpuni preokret Barseloni doneo je Kristensen u 77. minutu.

 

 

U Madridu se u prvom poluvremenu pitao samo jedan tim, a to je domaći Atletiko koji je iskoristio greške odbrane Dortmunda i sa golom prednosti ide u revanš, meč je završen rezultatom 2:1. Atletiko je poveo u 4. minutu preko De Pola. Na 2:0 povisio je Lino u 32. minutu. Ipak milionerima sa Vestfalena, nadu u revanšu doneo je Aler golom u 81. minutu. Zaista fenomelane utakmice a podatak da je na ovih 4 mečeva postignuto čak 18 golova dovoljno govori o lepoti zvanom fudbal. Nadamo se da će se nastaviti tako i verujem da jedva čekamo svi revanše!

 

Ostavite komentar