Sport > Fudbal

Orlovi otputovali u Oslo - DOBRA VEST, i Mitrović među fudbalerima

Najbolji strelac u istoriji Srbije ipak otputovao u Norvešku

Autor: K1info/Informer

25/09/2022 > 23:57

podeli vest:

Orlovi otputovali u Oslo - DOBRA VEST, i Mitrović među fudbalerima
Foto: fulhamfc.com


Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije otputovala je večeras u Oslo, gde će u utorak protiv Norveške odlučivati o prvom mestu u grupi i plasmanu u A Ligu nacija.

Posle sjajne igre i ubedljive pobede nad Švedskom od 4:1, izabranici selektora Dragana Stojkovića krenuli su put Norveške na megdan Halandu i družini.

Fudbaler Aleksandar Mitrović je doživeo povredu u Beogradu protiv Švedske i bio je pod znakom pitanja za meč u Oslu, ali, kako stvari stoje, postoje dobre šanse da zaigra. Naime, najbolji strelac u istoriji Srbije je otputovao u glavni grad Norveške, gde Orlovi u utorak uveče imaju imperativ pobede, ako žele da igraju u A diviziji Lige nacija.

- Dobio je udarac, ne znam u kom je stanju. Mislim da je Lindelof to uradio. S obzirom da znam kakav je Mitrović, ne verujem da će propustiti utakmicu pa makar i imao bolove. On je neko ko daje 100 odsto nadam se da nije ništa ozbiljno. Nezgodan udarac, ali dobro... Moraju da ga tuku malo, dao im je tri gola (smeh) - rekao je posle meča Dragan Stojković Piksi.

 

 

Dobre vesti stižu nam sa društvenih mreža, pošto je FSS objavio fotografiju na kojoj je Mitrović, nasmejan i sa koferom u ruci, pred ukrcavanjem leta za Oslo.

To, naravno, ne znači da će sigurno biti spreman za ključni meč u utorak, ali je definitivno dobar znak da povreda nije ozbilnije prirode.

Ostavite komentar