Sport > Fudbal

Partizan napravio NOVI KIKS! Mladost OTKINULA BOD Crno-belima!

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali su danas u Lučanima nerešeno 1:1 (1:0) meču 26. kola Superlige Srbije.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

17/03/2024 > 15:46

podeli vest:

Partizan napravio NOVI KIKS! Mladost OTKINULA BOD Crno-belima!
Foto: Telegraf.rs


Mladost je povela golom Petra Bojića u 44. minutu, a Partizan je izjednačio u 85. pogotkom Nemanje Nikolića.

"Crno-beli" se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli SLS sa 61. bodom. Mladost je sedma na tabeli sa 37 bodova.

Fudbaleri Partizana će u narednom, 27. kolu SLS dočekati Spartak, dok će Mladosti igrati sa Radničkim u Nišu.

Fudbaleri Partizana su bolje ušli u meč, a "crno-beli" su propustili nekoliko šansi prvom delu prvog poluvremena. Mladost je povela u 44. minutu, a u listu strelaca upisao se Bojić. Prvo poluvreme je završeno vođstvom domaćeg tima rezultatom 1:0.

Trener "crno-belih" Igor Duljaj je u poluvremenu uveo Bibarsa Natha i Alda Kalulu. Partizan je zaigrao angažovanije u nastavku meča, dok je Mladost pretila iz kontranapada. Domaći fudbaleri su propustili prilike preko Marka Veličkovića u 55. i Nikole Ćirkovića u 60. minutu.

Fudbaleri Mladosti su novu veliku šansu imali u 69. minutu. Patrik Eze Frajdej je sam izašao ispred golmana Partizana Aleksandra Jovanovića, koji je uspeo da loptu izbaci u korner.

Partizan je izjednačio u 85. minutu preko Nikolića. "Crno-beli" su imali inicijativu do kraja utakmice, a promene rezultata nije bilo.

Danas će biti odigrane još tri utakmice 26. kola SLS, a sastaće se: Crvena zvezda - Radnički Kragujevac (16), Železničar - Javor (18) i Napredak - Radnički Niš (20).

Juče su odigrana četiri meča 26. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati: Radnik - IMT 0:1, Voždovac - Čukarički 1:1, Spartak - TSC 2:4 i Vojvodina - Novi Pazar 1:0.

Standings provided by Sofascore

Ostavite komentar