Sport > Fudbal

SADA JE SVE JASNO! Evo za koju reprezentaciju je izabrao da igra Pavlović!

Momak srpskih korena našao se na zvaničnom spisku

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

14/03/2024 > 15:25

podeli vest:

SADA JE SVE JASNO! Evo za koju reprezentaciju je izabrao da igra Pavlović!
Foto: transfermarkt


Mnogo polemike bilo je ovih dana što se fudbalera sa srpskim korenima tiče. Mile Svilar se izjasnio da neće više braniti za reprezentaciju Srbije, bar za sada, a sada je zvanično gotova još jedna saga -  Aleksandar Pavlović!

Momak srpskog imena i prezimena i porekla, izabrao je da ipak igra za državu u kojoj je rođen i odrastao a to je Nemačka! Pavlović se našao i na zvaničnom spisku Nemačke reprezentacije za predstojeće prijateljske mečeve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DFB-Team (@dfb_team)

Nemci će igrati protiv Francuske i Holandije, a Pavlović će biti jedan od igrača na koje selektor Julijan Naglesman ozbiljno računa, te se očekuje da će upisati i debi za "pancere". Na ovaj način svima je postalo jasno da će Pavlović u budućnosti nastupati za Nemačku, a evo koje je sve igrače Nagelsman sada pozvao:

Golmani: Oliver Bauman, Bernd Leno, Manuel Nojer, Mark-Andre ter Štegen

Odbrana: Valdemar Anton, Bendžamin Henrihs, Džošua Kimih, Robin Koh, Maksimilijan Mitelštat, David Raum, Antonio Ridiger, Džonatan Tah

Vezisti: Robert Andrih, Jan-Niklas Beste, Kris Furih, Paskal Gros, Ilkaj Gundogan, Toni Kros, Džamal Musijala, Aleksandar Pavlović, Florian Virc

Napad: Maksimilijan Bajer, Niklas Filkrug, Kaj Haverc, Tomas Miler, Deniz Undav

Ostavite komentar