Sport > Fudbal

Duljaj posle poraza: Ovo večeras je NJIMA NA OBRAZ ali ne odustajemo i NEMA PREDAJE!

Igor Duljaj čestitao je ekipi Napretka na pobedi večeras i istakao da se "crno-beli" neće predati u borbi za titulu.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

13/03/2024 > 20:30

podeli vest:

Duljaj posle poraza: Ovo večeras je NJIMA NA OBRAZ ali ne odustajemo i NEMA PREDAJE!
Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ


"Čestitam Napretku na pobedi, borili su se. Imali smo šanse, ali, na kraju to niko ne računa, jer se gleda samo rezultat. Danas smo izgubili tri boda... Ja igračima ne mogu da kažem da nisu hteli, jednostavno, imali smo te neke prilike gde smo mogli da postignemo gol, ali opet, izgubili smo izuzetno tri važna boda na našem terenu", rekao je Duljaj na konferenciji za medije posle meča sa Napretkom.

Duljaj je tokom utakmice imao primedbe na suđenje glavnog arbitra Nikole Radakovića. Trener Partizana je posle utakmice ušao sa raspravu sa sudijama. Duljaj je na konferenciji za medije rekao da ne želi da komentariše suđenje na meču sa Napretkom.

"Crno-beli" su na ovoj utakmici propustili veliki broj šansi. "Da li smo igrali dobro? Nismo. Šanse smo stvarali... Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji su igrali pod injekcijama. Nismo imali klupu... Mateus Saldanja nije bio tu, Ksander Severina je isključen na prošloj utakmici, ali to ne umanjuje pobedu Napretka", dodao je Duljaj.

Saldanja je zbog povrede propustio duel sa Napretkom.

"On je igrač, koji nam je dosta neophodan. To se primećuje najbolje po utakmicama. Samed Baždar je danas bio njegova zamena, on je mlad igrač, treba dosta prostora za njega, nikada mu neću zameriti. Na njemu je da radi, ali on je drugi igrač, i Saldanja bi ove situacije lakše rešavao. U principu, kada se sve sabere i oduzme, izgubljena su tri boda", istakao je trener Partizana.

Duljaj je naveo da je poraz teško pao igračima Partizana.

"Igračima je teško pao poraz zbog mnogih stvari... Gledamo u svoje dvorište, oni znaju da imaju moju apsolutnu podršku. Znamo da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jači. I ono što je izuzetno važno, mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati", rekao je Duljaj, koji je ponovio da ne želi da komentariše suđenje. "Kad vas neko pogleda u oči, vidite odmah da to nije iskreno, ali suđenje neću da komentarišem. Njemu na obraz", dodao je trener "crno-belih".

Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli SLS sa 60 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 59. Crvena zvezda će, ako večeras pobedi Radnički u Nišu, preuzeti čelnu poziciju na tabeli SLS.

"Na nama je da radimo, imamo već novu utakmicu u nedelju. Tako da pritisak neka bude sada na drugima. Ja sam rekao da moja ekipa nema pritisak rezultata. Oni časno, pošteno odrađuju sve ono što zahteva fer-plej", naveo je Duljaj.

Partizan će u nedelju gostovati ekipi Mladosti u Lučanima u 26. kolu SLS. Duljaj je istakao da su povrede i izostanci igrača veliki problem ove sezone za "crno-bele".

"Saldanja je prošlu utakmicu igrao povređen, Zahid je igrao povređen, Severina dobio dva žuta, tako da danas nije mogao da nam pomogne. Sigurno je da bi jedan takav igrač doneo još veću probojnost u drugom poluvremenu, još veću svežinu. Opet da kažem, to uopšte ne umanjuje pobedu Napretka, koji su danas bili izuzetno borbeni. Ja njima što se toga tiče ne mogu ništa da kažem, samo čestitke na osvojena tri boda", zaključio je Duljaj.

Ostavite komentar