Sport > Fudbal

ŠOK u Humskoj! Napredak SAVLADAO Partizan!

Fudbaleri Napretka pobedili su večeras u Beogradu ekipu Partizana rezultatom 1:0 (1:0) u meču 25. kola Superlige Srbije.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

13/03/2024 > 19:01

podeli vest:

ŠOK u Humskoj! Napredak SAVLADAO Partizan!
Foto: Sport Alo


Jedini gol na utakmici postigao je Andrija Majdevac u 33. minutu.

U prvom poluvremenu oba tima su propustila po nekoliko šansi, a Napredak je poveo u 33. minutu pogotkom Majdevca. "Crno-beli" su zaigrali angažovanije do kraja prvog dela meča, a promene rezultata nije bilo.

Partizan je u drugom poluvremenu nastavio sa napadima, a domaći su prvu veliku šansu imali preko Sameda Baždara, koji je u 56. minutu pogodio stativu. Gajas Zahid je u 63. minutu pogodio prečku. Baždar je potom propustio dve velike prilike za "crno-bele" u 66. i 74. minutu, dok je Napredak iz kontranapada pretio domaćem timu.

Partizan je do kraja utakmice propustio još nekoliko šansi, a Napredak je uspeo da sačuva vođstvo i da odnese tri boda iz Humske. Pomoćni trener Partizana Marko Jovanović dobio je crveni karton u 88. minutu.

"Crno-beli" su uz meč više zadržali prvo mesto na tabeli SLS sa 60 bodova, dok je Napredak deveti sa 32.

Partizan će u narednom, 26. kolu SLS gostovati ekipi Mladosti u Lučanima, dok će Napredak u Kruševcu dočekati niški Radnički.

Radnički je ranije danas u Kragujevcu pobedio Železničar rezultatom 3:0, dok će od 19 sati u Nišu igrati Radnički i Crvena zvezda.

U utorak je odigrano pet mečeva 25. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati: TSC - Mladost 4:1, Čukarički - Spartak 2:2, Novi Pazar - Voždovac 2:2, Javor - Radnik 2:1 i IMT - Vojvodina 1:3.

Standings provided by Sofascore

Ostavite komentar