Sport > Fudbal

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde ostvarili još jedne pobede na pripremama na Kipru

Izvor: K1info

24/01/2024 > 18:38

podeli vest:

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde ostvarili još jedne pobede na pripremama na Kipru
Foto: FK Partizan/fk crvena zvezda


 

Fudbaleri Partizana deklasirali su kiparskog drugoligaša Aja Napu rezultatom 4:0 u drugoj pripremnoj utakmici na Kipru.

Partizan je od starta meča dominirao, ali nije u prvom poluvremenu krunisao bolju igru, pre svega zbog nekoliko propuštenih odličnih šansi i neiskorišćenog penala Sameda Baždara u 43. minutu. Golman Aja Nape odbranio je udarac napadača Partizana. U drugom poluvremenu Partizan je počeo da koristi prilike i lako je stigao do druge pobede na Kipru, posle deklasiranja lučanske Mladosti istim rezultatom. U 49. minutu Bibars Natho je načeo Kiprane, a u 63. je Aldo Kalulu duplirao prednost. Pobedu su ubedljivom, novim golovima, učinili Ksander Severina u 83. i Mateus Saldanja u 89. minutu.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su subotički Spartak rezultatom 3:1 u trećem pripremnom meču na Kipru.

Posle pobeda protiv kiparskog drugoligaša Akritasa (3:2) i mađarskog Zalaegeršega (1:0), izabranici Vladana Milojevića su protiv rivala iz Superlige Srbije bili najubedljiviji. Zvezda je protiv ekipe Nenada Lalatovića povela u 23. minutu preko Vladimira Lučića. Prednost je u 47. minutu duplirao Lazar Nikolić, a pobedu je osigurao Jovan MIjatović golom sa penala u 66. minutu. Počasni gol za Spartak postigao je Vojo Ubiparip u 82. minutu.

Oba trenera su kombinovala sa sastavima i pravila veliki broj izmena u drugom poluvremenu. Do kraja boravka na Kipru, Zvezdi predstoje dueli sa Mladošću iz Lučana (28. januar) i bugarskim Botevom (1. februar).

Ostavite komentar