Sport > Fudbal

Pukla BRUKA, pa UEFA pokrenula istragu: Evo o čemu je REČ

Naime, tokom izvlačenja, dok se birao poslednji član B,usred dvorane u Hamburgu se čulo stenjanje žene, i to, u više navrata

Izvor: K1info/telegraf.rs

03/12/2023 > 22:11

podeli vest:

Pukla BRUKA, pa UEFA pokrenula istragu: Evo o čemu je REČ
Foto: Screenshot UEFA


Ove subote održan je žreb za Evropsko prvenstvo koje će se u Nemačkoj održati naredne godine, a samo izvlačenje obeležio je i skandal kada se u živom programu čulo "dahtanje". 

Naime, tokom izvlačenja, dok se birao poslednji član  B,usred dvorane u Hamburgu  se čulo stenjanje žene, i to, u više navrata.

Ljudi su bili zatečeni, a kasnije je poznati "zbijač šala", jutjuber Danijel Džarvis, preuzeo odgovornost za to. On je u uključenju uživo na društvenoj mreži "Iks", donedavnom "Tviteru":

- Slušajte, to smo bili mi! To smo bili mi! Ušli smo tamo, stavili telefon, pozvali ga, tako se desila ta se*s buka tokom žreba za EURO 2024!

I pored toga, UEFA je rešila da zvaničnom istragom utvrdi kako je do ovog signala došlo.

Kako prenosi britanski BBC, UEFA je dan posle ovog skandala, pokrenula istragu kako bi se utvrdila odgovornost svih čiji su propusti u radu doveli do ove bruke.

Da podsetimo, na žrebu za EURO 2024 koji je u subotu održan Hamburgu, "orlovi" su svrstani u grupu C, a u njoj su još i Engleska, Danska i Slovenija.

Ostavite komentar